автор 

Facebook за всеки iPhone

Преди ден Apple, създателите на водещите мобилни телефони iPhone, обявиха, че в бъдеще услугите на най-гъсто населената социална мрежа Facebook ще бъдат вградени напълно в кода на мобилната операционна система iOS 6. Това значи, че собствениците на GSM телефони iPhone ще се възползват от отличната синхронизация между Facebook и базисните функции на мобилните си телефони, предаде Tech Crunch.

Използващите Facebook и iOS 6 ще могат без усилие да се логват в прогилите си, да използват Siri за ръководене на основните опции в социалната мрежа, да запазват контактите си, да шерват информация с познатите си направо през iTunes и да постват съобщенията, които им изпращат.

По всичко изглежда, че Facebook и Apple искат да се изправят заедно срещу операционната система Android, която е собственост на Google. Освен това, социалната мрежа ще има пълна интеграция и с настолната OS X Mountain Lion операционна система.

За да използвате новите функции ще трябва да изчакате до края на годината, защото тогава ще излезе iOS 6. В операционната система има не малко улеснения, които ще намалят времето и усилията на собствениците на мобилни телефони iPhone, ако те желаят да шернат нещо на стената си във Facebook, например. Нови бутони за шерване ще има почти навсякъде, не на последно място и в програмата за iPhone, която ръководи камерата.

Когато някой от познатите ви подмени имейла или мобилния си номер във Facebook промяната от самосебе си ще влиза и в списъка с контакти на вашия мобилен телефон задвижван от iOS 6. За създателите на програми за iPhone също вече има обновени възможности за разработка на приложения, които позволяват интеграция с услугите на Facebook чрез обществен API.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net