автор 

iPhone най-сваляните 10 безплатни приложения за 2010 година

iphone-appsApple пуснаха списък с 10-те най-сваляни безплатни приложения за iPhone и iPod през 2010 година. Предлагаме ви кратък преглед на всяка от тях. Ще забележите, че повечето са игри, което показва, как смартфоните се превръщат все повече в игрални платформи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Топ 10 безплатни приложения за iPhone и iPod touch

1. Facebook - социалната мрежа покорила света, съвсем предвидимо заема първото място.

 

2. Angry Birds Lite - една от най-интересните игри за iPhone има и своя безплатна версия. Разполагате с 12 нива, в които да изпитате птичия гняв срещу злите прасета. А ако преди това сте се сдържали да джейлбрейк-нете iPhone или iPod touch устройството си, след тази игра ще ви се прииска да го направите.

 

3. Words With Friends Free -известната игра скрабъл е игра на дъска, при която трябва да се съставят думи от отделни букви. Words With Friends Free e нейн безплатен аналог за  iPhone и iPod touch устройството ви, но и нещо много повече. Може да играете с приятели както през интернет, така и като си подавате телефона един на друг. Или да играете с напълно непознати хора и да се възползвате от чат опцията. Социалната насоченост на играта е показателна за нейния успех.

 

4. Skype - мобилната версия на популярната програма за общуване разполага с всичко, което може да ви предложи и нейния PC вариант. Можете да провеждате разговори през Wi-Fi или 3G, както и да си пишете с приятели.

 

5. Tap Tap Revenge 3 - слушате безплатна музика и натискате светещи топки в такт с нея. Печелите точки и ги разменяте за още безплатна музика. Може да играете, както сами, така и с приятел едновременно на вашия iPhone или iPod touch.

 

6. The Weather Channel - с това приложение, получавате актуална и подробна информация за времето, където и да се намирате. Интересна опция са и видео прогнозите, но най-близката такава, която може да получим за България е общата континентална прогноза за Европа.

 

7. Paper Toss  - игра, която предлага възможността да покажете превъзходството си в хвърлянето на смачкани хартиени топчета в офис коша, но по един зелен и отговорен начин не изискващ истинска хартия.

 

8. Bing - известната търсачка на Microsoft е също толкова известна и сред почитателите на iPhone и iPod  touch. Макар и да не е с нищо по добра от приложенията на Google.

 

9. ROCK BAND FREE - още един вариант на Tap Tap Revenge 3 и както подсказва името музиката е rock'n'roll.

 

10. Talking Tom Cat - уникално забавно приложение, предизвикващо много усмивки във всеки, които го открие. Говорите на котката Том, а тя говори обратно на вас. Истински папагал е :). Можете да запишете клип до 30 секунди и да го публикувате във facebook или youtube.


оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net