автор 

System Manager програма за iPhone

rsz_system_managerSystem Manager е от много добрите програми за iPhone, която предоставя полезна информация за устройството ви, и която по принцип е недостъпна по друг начин - информация за използваемата памет, дисково място, живот на батерията, стартирани процеси.

Не сме сигурни, че за момента има други подобни програми за iPhone като System Manager, затова за момента програмата е без аналог. Полезните функции на програмата са подобни на системните опции при Windows компютрите.

Най готината функция на System Manager е информацията за батерията, която показва. Показва ви точно колко батерия ви остава, колко време ще е необходимо за пълно зареждане и дори показва приблизително колко време може да изкара батерията при определени действия като игри, разговори, видео и други. Освен това има полезни съвети как да подобрите живота на батерията.

System Manager няма възможността да променя настройки по телефонът ви, но ако обичате да се задълбавате и информирате за процесите в iPhone ви то това е програмата за вас.
Ето и част от информацията, която ще може да следите с програмата за iPhone:

Памет:

  • Информация в реално време на използваната, свободната памет

Процеси:

  • Информация за вървящите в заден режим програми и системни процеси

Място:

  • Информация за свободното и заетото място

Други:

  • Реално времева графика на натоварването на процесора
  • Проверка на Интернет скоростта

Програмата System Manager за iPhone, може да изтеглите от App Store на цена от 0.99$.


оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net