автор  Я. Христов

Windows Phone програми - приложението NokiaTV за Lumia серията на Nokia.

 

В интернет пространството изтече информация и снимки, на Windows Phone приложение предназначено специално за Lumia серията на Nokia. Приложението за Windows Phone 7 ще се казва NokiaTV и по всяка вероятност ще намира видео съдържание от местни телевизионни мрежи чрез връзка на мобилни телефони през Wi-Fi и мобилен интернет.

С Windows Phone приложението за Nokia, потребителите ще имат възможност да стриймват телезизионни предавания, да свалят за гледане офлайн предавания и филми, а също така с NokiaTV, може би ще имате възможност и за стриймване на тлевизионни канали в реално време.

Потвърждение от Nokia за тази Windows Phone програма все още няма, но ако вярваме на снимките, които са в типичния Metro UI и напомнят за други приложение за Nokia и Lumia серията, можем само да чакаме и ще видим.

Има и други слухове, които твърдят, че приложението ще бъде първо достъпно само за Финландия и при старта му ще достъпни местните канали - Nelopen, MTV3 и YLE.

Приложенията на Nokia за Windows Phone телефон Lumia серия нарастват доста бързо и вече са 8 - Nokia Play To, Nokia Contacts Transfer, Nokia Drive, Nokia Highlights, Nokia Music, Nokia Reading, Nokia Maps и Nokia Transport.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net