Плащане на сметка за ИНТЕРНЕТ телефон в каси на FastPay (Фаст Пей)

fastpay logoСметката си за ИНТЕРНЕТ телефон от PlanetPhone можете да платите бързо и лесно във всяка една от касите за плащане на битови и фирмени сметки на FastPay (Фаст Пей). В тях, освен плащане на сметка за телефон, можете да заредите предплатен кредит за разговори, както и да активирате новополучения телефон през ИНТЕРНЕТ от PlanetPhone.


Услугите, които клиентите на PlanetPhone могат да използват в касите на Столична община са:

  • Добавяне на предплатен кредит за разговори - този вид плащане се използва за зареждане с кредит за разговори в сметката Ви за домашен телефон през ИНТЕРНЕТ или за зареждане на предплатена карта PlanetPhone.  За извършване на този вид плащане е необходимо единствено да кажете на касиера Вашия абонатен номер или първите 6 цифри на PIN кода на предплатената Ви карта, и двете процедури можете да направите и като кажете само Вашия номер на домашен телефон - за клиентите с предплатени карти за международни разговори е необходимо номера на домашния телефон да е добавен като номр за автоматично разпознаване по CallerID към картата.
  • Активиране на нов стационарен телефон и подаване на заявление за включване: във всяка каса на FastPay (Фаст Пей) можете бързо и лесно да активирате своя стационарен телефон през ИНТЕРНЕТ. Единственото, което е необходимо да направите е да кажете на касиера номера на телефона Ви и да носите лична карта, а за активиране на фирмен телефон е необходимо да носите и валидно актуално състияние на фирмата.

Пълен списък с касите на FastPay (Фаст Пей) може да намерите на страницата на FastPay.

Освен в София клиентите на PlanetPhone могат да ползват тези услуги и в касите на FastPay (Фаст Пей) в градовете Варна и Шумен.

Освен в каса на FastPay (Фаст Пей), Вашата сметка за телефон може да бъде платена още по няколко начина:


Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net