Телефонен номер от 42 страни Телефонен номер от 42 страни

PlanetNumber виртуален офис в 62 страни

Наемете стационарен номер от 62 страни по света и го използвайте през Интернет от всяка точка на планетата.

Изградете Вашия кол център с виртуални офиси в 62 страни и го управлявайте изцяло през Интернет.

С услугата PlanetNumber Вие наемате номер на стационарен телефон от 62 страни и така Вашите клиенти, приятели и роднини ще се обаждат на локален за тях номер на много по-ниска цена.

PlanetNumber цени

 • Месечен абонамент 14.70 лв за номер и Еднократна инсталационна такса 18.00 лв. за номер
 • За стационарни номера от: Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Испания, Италия, Канада, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Полша, Португалия, САЩ, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Холандия, Хърватия, Чехия, Швейцария, Швеция, Южна Африка.


 • Месечен абонамент 21.70 лв за номер и Еднократна инсталационна такса 20.00 лв. за номер
 • За стационарни номера от: Австралия, Бразилия, Израел, Кипър, Люксембург, Малта, Мексико, Нова Зеландия, Норвегия, Перу, Панама, Румъния, Сингапур, Япония

 

 • Месечен абонамент 25.70 лв за номер и Еднократна инсталационна такса 24.00 лв. за номер
 • За стационарни номера от: Аржентина, Бахрейн, Доминиканска република, Коста Рика, Пуерто Рико, Русия, Салвадор, Тайланд, Хонг Конг, Чили.


 • Месечен абонамент 30.70 лв за номер и Еднократна инсталационна такса 49.00 лв. за номер
 • За стационарни номера от: Алжир, Венецуела, Гватемала, Грузия, Китай, Колумбия, Малайзия, Турция, Украйна.


ВАЖНО!  Услугата PlanetNumber се предоставя на клиенти след плащане на еднократна инсталационна такса и плащане на месечен абонамент за текущия месец и предплащане на един месечен абонамент за следващия месец. При недостатъчна наличност на депозита за разговори за автоматично приспадане на месечен абонамент за следващия месец е необходимо да се зареди сума за приспадане на месечния абонамент до 10 число на месеца, за който не е платен месечния абонамент. Услугата PlanetNumber се прекратява автоматично, като клиента губи полученият международен номер, ако не е платен месечният абонамент за услугата до 15 число на текущия месец, за който се дължи месечен абонамент. Загубеният номер не може да бъде възстановен. Ако клиента иска възстановяване на номер, то той получава друг нов номер, като е необходимо заплащане на първоначалните такси и абонаменти за услугата PlanetNumber.

 

Свържете се с нас за подробна информация и оферта!


PlanetBOX решение за офиси и кол центрове

PlanetPhone предлага възможността да закупите телефонна централа PlanetBOX конфигурирана да обслужва разговорите във Вашия кол център. IP телефонна централа PlanetBOX е настроена индивидуално според Вашите специфични нужди и е перфектно решение за работа в малки и големи кол центрове.

PlanetBOX предлага много "advanced" възможности за управление на малки и големи кол центрове, като: запис на разговорите, гласови IVR менюта на различни езици, работа на агентите от различни офиси или от вкъщи, подробна информация и детайлна разпечатка, "шептене" и "подслушване" на разговорите от отговорници в реално време и много други.

Повече информация за системата за управление на кол центрове PlanetBOX може да намерите, ако кликнете тук: PlaneBOX телефонна централа

 

Виртуален офис с PlanetNumber

Свържете се с клиентите си от цял свят от България

 • Изгодна услуга за бизнес клиенти
 • Контрола как ще приемете обаждането е във вашите ръце
 • Международните Ви клиенти се свързват с Вашият бизнес чрез номер от тяхната страна.

Вземете стационарен номер от 62 страни по света.

Може да използвате номера през Интернет от всяка точка на планетата

Получавайки международен стационарен номер ще получите следните предимства:

 • Приемане на обаждания независимо къде се намирате;
 • Евтин и изгоден начин вашите любими хора да се свържат с Вас;
 • Вашите приятели могат да ви се обадят на локален за тях номер.

Предоставяне на стационарен номер от целия свят за ползване през Интернет

Екипът на PlanetPhone предлага възможността да закупите IP телефонна централа PlanetBOX напълно готова и конфигурирана с вашият международен стационарен номер според Вашите специфични нужди.

Свържете се с нас за подробна информация и оферта!

Вашия стационарен номер с номер от 62 страни можете да използвате през:

 

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net