автор 

Samsung Galaxy S и ИНТЕРНЕТ телефон през Wi-Fi

Със Samsung Galaxy S удобно и без усилия може да провеждате евтини разговори през Интернет с две VoIP : cSIPsimple и SIPDroid.

Как да се възползвате от възможностите на своя мобилен телефон за провеждане на евтини разговори през Интернет може да видите от видео ревюто за VoIP поддръжката в Андроид 2.1 с VoIP програмите cSIPsimple и SIPDroid.


Имахме възможност да извършим тестове на Samsung Galaxy S с операционната система Android 2.1. Към момента на написване на тази статия телефонът поддържа официално и Android 2.2 затова ви препоръчваме да обновите до нея, като инструкции за това може да намерите от официалния български сайт на Samsung.

Samsung Galaxy S VoIP и ИНТЕРНЕТ телефония с cSIPsimple


Samsung Galaxy S VoIP телефонни разговори. С телефона може да провеждате Интернет разговори с две VoIP : cSIPsimple и SIPDroid.

Заснехме как протича инсталацията на Android VoIP програмата cSIPsimple , както и как точно да я конфигурирате, за да провеждате евтини разговори през Wi-Fi и ИНТЕРНЕТ с Samsung Galaxy S VoIP.

Не срещнахме никакви трудности или проблеми с работата на програмата. След като я свалите от Андроид Маркет влизате в "Приложения", а от там скролвате до cSIPsimple. Стартирате я и правите настройките, които сме обяснили в статията  Android VoIP телефония с cSIPsimple.


виж на цял екран

Samsung Galaxy S VoIP евтини разговори с SIPDroid

Алтернативна програма, с която можете да използвате VoIP телефонния с Samsung Galaxy S е VoIP програмата за Андроид SIPDroid.

Сваляте SIPDroid аналогично на cSIPsimple от Android Маркет и влизате в "Приложения", от там скролвате до SIPDroid. Стартирате я и следвате инструкциите, които сме дали в темата Android VoIP евтини разговори с SIPDroid .

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net