Новите Windows Phone телефони на Nokia са с операционна система, която има огромни възможности, а с помощта на определени Windows phone програми се превръщат в устройство с много добри функции. Поляци направиха програма за Windows Phone, което превръща финландските мобилни телефони, работещи с нея в скенери за противопехотни мини.

Програмата SAPER функционира като засича магнитното поле, което стандартно се намира около смъртоносните мини. За да използвате тази функция към свойте GSM телефони трябва да имате и магнитометър разбира се. Той не е комплексно устройство и като цяло се използва, като електронен компас. Той засича магнитните излъчвания в определена област и ги съпоставя с магнитния отпечатък на стандартни модели противопехотни мини. Това значи, че с минимални разходи, ще бъдат спасени хиляди хора от страните в третия свят.

прочети още ...

Събитието Nokia World 2012, на което ще се представят нови Windows Phone телефони ще започне в началото на месец септември, а не в края му, както беше съобщено по-рано през март. Организаторите коментираха, че новата дата, предвидена за старт на изложението е 5 септември.

Nokia World е най-голямото събитие, предвидено за представяне на изненадващи новости, свързани с мобилните телефони на финландския гигант. Там стандартно се представят нови GSM телефони, както и най-последните Windows Phone програми.

Мястото на провеждане на Nokia World 2012 ще бъде предвиденото по-рано. А именно Хелзинки - столицата на Финландия.

прочети още ...

AboutOne е безплатна програма за Windows Phone телефони, тя е проектирана да бъде всичко в едно семеен организатор и е придружаваща програма за мобилни телефони към уеб услугите на AboutOne. С приложението лесно ще си водите бележки, ще запазвате произведенията на децата си, касови бележки, здравна статистика, информация за спешни случаи и всякакви други видове домашни документи и данни, така че всичко да е организирано и на разположение, когато ви потрябва. 

Друга хубава възможност е да защитите програмата за Windows Phone телефони с парола, в случай, че някога загубите своя мобилен телефон.

прочети още ...

Въпреки че все още тепърва се говори да се осигури официално iPhone чрез China Mobile, известните мобилни телефони на Apple доста успешно се пласират чрез сивия пазар в Китай. 

Да не говорим за всички Китайски телефони и реплики на iPhone които може би са направени от отхвърлени части на Foxconn (в чиято фабрика се правят по-голямата част от частите на Apple). Въпреки известността на iPhone в Китай според един от изпълнителните директори на Microsoft техните Windows Phone телефони се продават повече от iPhone в Китай.

прочети още ...

През последния месец и нещо навсякъде се говори, че скоро ще трябва да инсталирате Windows Phone 7.5 на свойте GSM телефони, за да купувате, изтегляте и обновявате програми за Windows Phone телефони от Marketplace. (Това се отнася както за мобилни телефони, така и за уеб магазини впрочем.)

Това съобщи и екипа на Microsoft работещ върху мобилната им операционна система, според тях скоро ще приключат с работата необходима за активирането на това ново изискване, така че може да приемете тази статия като напомняне ако все още не сте обновили своя Windows Phone.

прочети още ...

Спомняте ли си анонсирането на HTC HD 2 през далечната 2009 година. GSM телефона на HTC разполага с 1GHz Scorpion процесор, 4.3 инча дисплей и работи с Windows Mobile 6.5. През 2010 година, мобилния телефон привлече вниманието на разработчиците с цел да подкарат Андроид, на GSM телефон, който по подразбиране работи с Windows Mobile.

При началните тестове това беше възможно само през SD картата на мобилния телефон, а малко по късно разработчика Corulla успя да подкара Android като основна операционна система. От там се започна! GSM телефона се сдоби с почти неограничени възможности. Windows Phone 7, Андроид, Meego, Ubuntu, Windows XP са системите, който може да подкараме на този GSM телефон....

прочети още ...
страница 1 от 9

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net