Андроид

Андроид приложения и новини

Андроид приложения и тестове на Android телефони. Яки , конфигуриране и оптимизация на и телефони, root на Андроид.

Андроид VoIP програми за Интернет разговори. международни разговори с Android VoIP приложения за телефонни разговори през WiFi.

Андроид новини. Най-новото от света на Андроид технологиите, ревю на яки Андроид приложения, конфигурация и оптимизиране на програми за Андрод телефон.

Информация и видео ревю на нови Андроид телефони. Тестове, оптимизация и настройки на Андроид телефони. ROOT-ване и хакове за Android GSM телефони.

Популярната програма за бенчмарк 3DMark вече е налична и за Aндрoид. Програмата работи както на Android телефони, така и на Aндроид таблети, а освен това е и между-платформена. С 3DMark за Aндрoид ще можете да сравните вашите резултати с устройства работещи с Андрoид, iOS, Windows и Windows RT.

За Android потребителите 3DMark включва 2 бенчмарк теста...

прочети още ...

Piriform, компанията която е специализирана в разработката на оптимизиращ софтуер за PC и Mac, написа в своя блог, че много скоро ще анонсира CCleaner за Aндроид. Дата на пускане и цена все още не са ясни, но предполагаме, че CCleaner най-вероятно ще бъде безплатна като програмата за Windows...

прочети още ...

Clean Master за Андрoид от Ksmobile много прилича на популярната програма CCleaner за Windows. Тя е изключително лесна за използване, а разработчиците гарантират, че само след няколко минути работа, вашият Aндрoид телефон ще работи като нов. Интерфейсът е опростен и изчистен....

прочети още ...

След като root-нете вашето Aндроид устройство ще имате достъп до много функции, които може да разгледате и използвате, но в тази статия ще ви запознаем с първите 5 програми за Аndrоid, които трябва да изтеглите след root. Root-ването помага да персонализирате Aндроид устройството ви, а тези 5 програми ще ви помогнат да извлечете максимума от него....

прочети още ...

Всеки един потребител на Aндрoид най-вероятно е използвал поне една от хилядите налични програми или уиджети измерващи показателите на батерията. Ако се чудите, коя от програмите да използвате, ще ви представим нашия фаворит.

Да колкото и налудничаво да звучи името, програмата за Aндрoид се казва Battery Widget? Reborn!, а в момента дори се рекламира от Google заедно с новото им безжично зарядно в Play Store...

прочети още ...

Поне веднъж годишно Google пуска основно обновление за Aндроид. Миналата година, Gоogle представи Ice Cream Sandwich (4.0), а след няколко месеца и Jelly Bean (4.1/4.2). Тази година, Goоgle се готви да представи Андроид 5.0 Key Lime Pie на конференцията за разработчици I/O през Май.

Новостите в Aндроид 5.0 се пазят добре в тайна и за момента, никой не знае....

прочети още ...
страница 1 от 79

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net