PlanetPhone NEW евтини разговори с България и чужбина

 
 • PlanetPhone NEW
 • Регистрация
 • Цени
 • Плащания
 • VoIP оборудване
 • преносимост на телефон

 

С предплатената услуга за евтини разговори PlanetPhone NEW можете да говорите с България и чужбина през всеки стационарен телефон, през всеки компютър с Интернет, през всеки мобилен телефон или през VoIP адтатер или VoIP рутер.


Възползвайте се от услугата PlanetPhone NEW предлагаща разговори до САЩ, Канада и Китай - 0.045 лв/мин, Европа стационарни телефони 0.045 лв/мин, Европа мобилни телефони 0.13* лв/мин.


Как се използва услугата?

 1. Регистрирате онлайн предплатена сметка за разговори - може да го направите от тук;
 2. Получавате по имейл инструкции и Вашия PIN код;
 3. Зареждате сметката си със сума за разговори;

Провеждане на разговори - услугата можете да ползвате по някой от следните начини:

 • от Вашия домашен телефон - като наберете номера на нашата централа 024111000 и въведете Вашия PIN код;
 • от мобилен телефон - през WiFi / 3G от всеки Android, iPhone, WindowsPhone или Nokia GSM телефон (повече информация);
 • от мобилен телефон - като наберете номера на нашата централа 024111000 и въведете Вашия PIN код;
 • през Интернет - през всеки лаптоп или стационарен компютър с микрофон и слушалки;
 • през Интернет - с VoIP адаптер или VoIP рутер и стандартен телефонен апарат.

Предимства на PlanetPhone New:

 • Евтини телефонни разговори с България и най-ниските цени за международни разговори от лицензиран телефонен оператор;
 • Не плащате за месечен абонамент, а зареждате сума за разговори според потреблението;
 • Не подписвате обвързващ договор за домашен телефон;
 • Без такса свързване преди всеки разговор;
 • Без месечна такса или абонамент;
 • Тарифиране 30/1 сек;
 • Безплатна детайлна справка на разговорите през нашата Интернет страница в реално време;
 • Много начини за разплащане: ePay.bg, EasyPay, всяка една от касите на Столична община, плащания по банков път, PayPal, Moneybookers или плащания в брой в офис на PlanetPhone;

*Цената от 13 ст/мин с ДДС важи за около 90% от мобилните оператори в Европа, но има някои единични оператори, за които тази цена не е приложима. Може да проверите цената за всеки един мобилен оператор в подробната ни ценова листа тук.

 

 

Регистрация на предплатена карта за PlanetPhone NEW

 

За регистрация на предплатена карта за евтини разговори, моля кликенте тук:   PlanetPhone регистрация

телефонни разговори в България

цена за минута с ДДС

 стационарни телефони в България

0.045 лв

 мобилни телефони в България

0.13 лв  

международни разговори

 

мобилни телефони в Европа

   0.13* лв   

  САЩ, Канада и Китай (стационарни и мобилни телефони)

0.045 лв

  стационарни телефони в: Германия, Франция, Испания, Италия, Кипър, Гърция, Великобритания, Австрия, Австралия, Япония, Израел, Румъния, Швеция

0.045 лв

*С изключение на някои мобилни оператори в Европа. За подробна ценова листа, моля натиснете тук

 

Телефонни разговори на предплатен принцип

За провеждане на телефонни разговори е необходимо да разполагате с предплатен кредит. Може да провеждате телефонни разговори през Вашия домашен или мобилен телефон, както и през интернет до изчерпване на предплатения кредит, след което трябва да презаредите.

За първоначална активация на предплатената карта зареждането трябва да е минимум 5 лв.

 

Валидност на преплатения кредит за телефонни разговори:

стойност на зареждането

 срок на валидност

 от 5.00 лв до 14.99 лв

 2 месеца

 >= 15.00 лв

 6 месеца


Важна информация:

 • След изтичане на срока на валидност на предплатения депозит за разговори се ограничават изходящите и входящите разговори от телефонният Ви номер или изходящите Ви разговори от предплатената Ви карта PlanetPhone.
 • В случай, че не презаредите сума за разговори след изтичане срокът на валидност в рамките на 6 месеца, губите номера си и остатъка от предплатения депозит за разговори.

 

Зареждането на предплатен кредит за разговори:

 • през ИНТЕРНЕТ и  сметка за телефон epay.bg 
 • през ИНТЕРНЕТ и сметка за телефон paypal.com

Картата за евтини разговори може да използвате по много различни начини:

 

1. През домашен телефон:

Избирате нашата стационарна централа 024111000 и следвате инструкциите на автоматичния оператор. Цената до централата е като към всеки друг стационарен телефон в София, без оскъпяване. Необходимо е единствено да имате телефонен апарат с тонален режим на избиране, като преди да изберете желания номер в чужбина натиснете бутона *

 

2. През мобилен телефон

Избирате мобилна централа и след това желания номер. Разговора до мобилната централа се таксува като разговор към всеки друг мобилен телефон без оскъпяване. Ако имате налични безплатни минути за разговори с мобилни телефони може да ги използвате за разговор с мобилната централа, а международния разговор минава през предплатената карта.

3. През VoIP програма за разговори:

Имате възможност да използвате Вашата предплатена карта през компютър със слушалки, микрофон и програма за VoIP разговори (SIP клиент ). Препоръчваме Ви следните програми за VoIP разговори:

4. През смартфон с WiFi:

5. IP телефонна централа Trixbox

Можете да поръчате от PlanetPhone предварително инсталирана и конфигурирана офис телефонна централа Trixbox.

Можете и посредством подробните инструкции публикувани на страницата ни да инсталирате и конфигурирате сами Вашата IP телефонна централа.

Подробна информация може да намерите тук: IP телефонна централа Trixbox

 

Преносимост на номерата към PlanetPhone

Условия за пренасянето на географски номера според „Процедура за преносимост на географски номера“, подписана от операторите:

 • за да пренесете номера на телефона Ви, трябва да сте клиент на оператора Ви от не по-малко от 3 месеца.
 • ако сте абонат на предплатена телефонна услуга, след първоначалното активиране на сметката Ви, трябва да сте внесли предплатен кредит за разговори на стойност не по-малка от 10 лв.
 • трябва да сте си платили всички дължими суми, сметки и абонаменти свързани с Вашия стационарен телефон.
 • номера, който искате да пренесете трябва да е активен.

Процес на пренасяне на номер към PlanetPhone

 1. Уверете се, че отговаряте на условията описани по-горе.
 2. Подайте Заявление за пренасяне на фиксиран номер към мрежата на PlanetPhone в някой офис на PlanetPhone. Подава се лично или с нотариално упълномощен представител. Представя се лична карта за сверяване на данните, нотариално пълномощно ако е необходимо, печат и актуално състояние, ако се пренася номер на юридическо лице.
 3. При подаване на Заявление за пренасяне на фиксиран номер към мрежата на PlanetPhone трябва да заплатите еднократно административна такса от 21.60 лв с ДДС. Това е такса, определна в „Процедура за преносимост на географски номера“ раздел 1, ал. 9, която PlanetPhone като приемащ доставчик ще трябва да изплати на Вашия настоящ телефонен доставчик.
 4. В рамките на 2 дни ще получите информация по имейл или по телефон за датата, на която ще бъде извършено пренасянето на заявения номер за преносимост. До датата на самия пренос, можете да продължите да използвате телефонния номер.
 5. Можете да оттеглите Заявлението за пренасяне на номера/та до датата, определена за прозорец на преносимостта. В този случай с оттегляне на заявлението се прекратява и процедурата за пренасяне на номера се презюмира, че е налице и оттегляне на искането и упълномощаването за прекратяване на договора с Даряващия доставчик.
 6. PlanetPhone трябва да има техническа възможност да предостави фиксирана гласова телефонна услуга на желания от Вас адрес.
 7. След успешното пренасяне на номера, незабавно ще получите имейл с потвърждение и информация за Вашия номер, абонатен номер и парола. За да можете да го ползвате, трябва да внесете кредит за разговори, минимум 5 лв. За повече информация, моля прочетете меню „Домашен телефон“.

Ако искате да се възползвате от възможността за преносимост на номера към PlanetPhone, моля разпечатайте, попълнете и донесете в офис на PlanetPhone този формуляр: Заявление за пренос на географски номер в мрежата на PlanetPhone.

Подробна информация за процеса на преносимост на номера към / от мрежата на PlanetPhone може да намерите в раздел преносимост на номера.

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net