XLite VoIP разговори XLite VoIP разговори

 XLite телефон и VoIP разговори през компютър  и ИНТЕРНЕТ

 

Софтуерния телефон XLite е една от най-известните програми за Windows за провеждане на VoIP разговори през компютър и ИНТЕРНЕТ.

Поради зачестилите доста сериозни проблеми с последните версии на VoIP програмата XLite ви препоръчаме да използвате някоя от другите безплатни програми за евтини разговори които предлагаме, като софтуерните телефони ZoIPer или Pangolin.


Xlite VoIP телефон инструкции за инсталация

Версия за Windows на VoIP телефона XLite можете да изтеглите от тук: XLite VoIP Windows

Версия за Linux на VoIP телефона XLite може да намерите тук: XLite VoIP Linux


Съществуват доста добри алтернативи на интернет телефона XLite. За съжаление в последните версии на програмата XLite има доста проблеми като прекъсване на разговорите на 30 секунди и др.

Предлагаме детайлни инструкции за доста по-стабилните и лесни за употреба интернет телефони: ZoIPer и Pangolin.


ВАЖНО: Ако все пак решите да изпробвате XLite, свалете стабилната версия на програмата от линка по-горе и в никакъв случай НЕ ъпгрейдвайте програмата към по-нова бета версия. В противен случай има опасност разговорите ви да започнат да прекъсват след 30 секунди.

Ако все пак сте ъпгрейднали към последната бета версия на XLite, лесно може да коригирате проблема като инсталирате наново на компютъра ви версията на XLite от връзката тук: XLite VoIP Windows.XLite интернет телефон - инсталация:

  • Натиснете два пъти с левия бутон на мишката върху инсталационния файл на Интернет телефон XLite. Ще видите съобщението по-долу, натиснете върху бутона Next

  • Следващото меню е License Agreementтрябва да изберете I accept the agreement, след което да натиснете бутона Next

  • Следва да посочите точното място за инсталация – C:\Program Files\CounterPath\X-Lite е стандартно място за инсталиране и можете да го оставите, след което натиснете бутона Next

  • На следващото меню отново натиснете Next, като махнете отметката на launch the application when Windows starts ако не желаете Интернет телефона да се стартира автоматично при всяко включване на компютъра ви

  • По време на инсталацията НЕ натискайте бутона Cancel Cool

  • Следващият прозорец означава, че VoIP интернет телефона XLite е инсталиран успешно на компютъра Ви и ще се стартира, когато натиснете бутона Finish.

 

За да разберете как да конфигурирате Xlite вижте следващата статия: VoIP телефон Xlite, конфигуриране за телефонни услуги PlanetPhone.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net