БГ номер

 

Услуга предплатен БГ номер - стационарен предплатен БГ номер - мобилен
Такса при предплащане 3 лв. / 30 дни
35 лв. / 30 дни
Първоначална такса 0 лв. 0 лв.
Цена за минута разговори

 цени от 0.045 лв/мин с ДДС

пълна ценова листа

цени от 0.045 лв/мин с ДДС

пълна ценова листа

Номер  Стационарен софийски номер  Номер на български мобилен оператор
Може да се използва от
√ мобилен телефон
√ домашен телефон
√ мобилен телефон
√ домашен телефон
Регистрация За регистрация натиснете тук. За регистрация натиснете тук.

 

БГ номер е нова услуга на PlanetPhone, която дава възможност на хора извън България да поддържат връзка със своите роднини, приятели или клиенти.

Какво представлява услугата БГ номер? Когато някой ви търси на предоставеният от PlanetPhone БГ номер или на вашият български мобилен номер, автоматично от този БГ номер се набира зададеният от вас стационарен или мобилен номер в чужбина. По този начин, обаждащия се не заплаща за провеждане на международен разговор, а плаща разговор до стационарен номер в София или български мобилен номер. Самото набиране към номера в чужбина се осъществява от предоставения на клиента БГ номер. Набирането към номера в чужбина се заплаща от притежателя на БГ номер, като сумата за разговора до номера в чужбина се приспада от наличния предплатен депозит за разговори, който клиента има по своя БГ номер.

Тарифирането за провеждане на разговори към международни номера става по действащата ценова листа на PlanetPhone за услугата Стационарен телефон - пълната ценова листа може да намерите тук.

 

Условия за ползване на БГ номер от PlanetPhone:

  • услугата БГ номер се предплага срещу такса от 3 лв. за стационарен софийски номер или 35 лв. за български мобилен номер със срок на валидност 30 дни
  • необходимо е регистриране и активиране на стационарен номер от номерационния план на PlanetPhone за град София, който представлява самия стационарен БГ номер. Повече информация може да намерите тук. За използване на мобилен БГ номер е необходимо единствено да ни предоставите Ваша SIM карта.
  • Таксата се приспада от наличния депозит за разговори, който клиента има по предоставеният БГ номер. Ако нямате достатъчен депозит не Ви се начислява такса. По този начин Вие определяте кога да използвате услугата.

Предимства на услугата БГ номер:

  • зареждате своя БГ номер на предплатен принцип, според потреблението;
  • не подписвате обвързващ договор;

Допълнително към услугата БГ номер може да закупите:

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net