Евтини разговори с България и чужбина

Услуга Предплатена карта Стационарен номер Бизнес клиенти
Месечна такса 0 лв. 0 лв. 0 лв.
Първоначална такса

0 лв.

 0 лв.

 0 лв.

Цена за минута разговори

цени от 0.045 лв/мин с ДДС

пълна ценова листа

цени от 0.045 лв/мин с ДДС

пълна ценова листа

цени от 0.019 лв/мин с ДДС

пълна ценова листа

Безплатен номер

не

да

да

Може да се използва от

  √ мобилен телефон
  √ домашен телефон
  √ компютър, смартфон или таблет
  √ всеки смартфон с интернет
  √ компютър с микрофон и слушалки
  √ телефонен апарат и VoIP рутер
  √ кол центрове (CallCenters)
  √ Обществени телефонни кабини    
  √ Предприятия с клонова мрежа
Регистрация За регистрация натиснете тук. За регистрация натиснете тук. За повече информация натиснете тук.


Мобилни телефони в България цена: 0.13 лв/мин с ДДС

 

Стационарни телефони в България цена: 0.045 лв/мин с ДДС

 

За да провеждате евтини разговори с България направете регистрация от тук: стационарен телефон през Интернет или позвънете на номер 024112233.

 

 

Телефонни разговори с Германия 4.5 ст/мин: разговори с мобилни телефони в Германия от 13 ст/мин*, разговори със стационарни телефони в Германия цена от 4.5 ст/мин с ДДС.

телефонни разговори с Германия може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   *За да видите цената за разговори с Германия към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук.   прочети още ...

Евтини международни разговори със САЩ цена от 0.045* лв/мин с ДДС до домашни и мобилни телефони.

телефонни разговори със САЩ може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   прочети още ...

Телефонни разговори с Гърция на цена от 0.045 лв/мин с ДДС за домашни телефони и разговори с мобилни телефони на цена от 0.13 лв/мин с ДДС.

телефонни разговори с Гърция може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.   С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.

*За да видите цената за разговори с Гърция към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук.

прочети още ...
Цената за минута до Русия е от 0.045 до 0.196 лв/мин с ДДС до стационарен телефон. Цената за минута до мобилен телефон в Русия е от 0.465 лв/мин с ДДС.   телефонни разговори с Русия може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   *  За да видите цената за разговори с Русия към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук.
прочети още ...

Телефонни разговори с Китай 0.045 лв/мин с ДДС до мобилни и стационарни телефони в страната.

Разговори с Китай може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   *За да видите цената за разговори с Китай към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук.

 

  прочети още ...

Евтини разговори с Франция на цена от 0.045 лв/мин с ДДС до стационарни телефони и разговори с мобилни телефони на цена от 0.13* лв/мин с ДДС.

телефонни разговори с Франция може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   прочети още ...

Евтини разговори с Италия 0.045 лв/мин с ДДС до стационарни телефони и разговори с мобилни телефони в Италия на цена от 0.13* лв/мин с ДДС.

телефонни разговори с Италия може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.

За да видите цената за разговори с Италия към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук.

прочети още ...

Евтини разговори с Англия 4.5 ст/мин: разговори с мобилни телефони в Англия от 13* ст/мин, телефонни разговори със стационарни телефони в Англия на цена 4.5 ст/мин с ДДС.

Телефонни международни разговори с Англия може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
Евтини разговори с Англия може да провеждате с всяка една от телефонните услуги на PlanetPhone. Накратко ще Ви запознаем с услугите ни за разговори през Интернет, за да изберете най-подходящия за Вас начин за евтини разговори с Англия.

*За да видите цената за разговори с Англия към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук.

прочети още ...
Цената за минута до Турция от 0.11 до 0.15 лв/мин с ДДС до стационарен телефон според оператора. Цената за минута до мобилен телефон в Турция (в зависимост от оператора) е от 0.15* лв/мин с ДДС.   телефонни разговори с Турция може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   * За да видите цената за разговори с Турция към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук. прочети още ...

Евтини разговори с Кипър 0.045 лв/мин с ДДС до домашни телефони и разговори с мобилни телефони в Кипър на цена от 0.13* лв/мин с ДДС.

Разговори с Кипър може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.
С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   *За да видите цената за разговори с Кипър към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук.
прочети още ...

Евтини разговори с Испания 0.045 лв/мин с ДДС със стационарни телефони и разговори с мобилни телефони в Испания на цена от 0.13* лв/мин с ДДС.

Разговори с Испания може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.   С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   *За да видите цената за разговори с Испания към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук. прочети още ...

Евтини разговори с Канада 0.045* лв/мин с ДДС домашни и мобилни телефони.

Разговори с Канада може да провеждате с всяка една от телефонните услуги които предлагаме.   С информацията по-долу бихме искали да Ви запознаем най-общо с особеностите на услугите ни, за да Ви спестим време и бързо да можете да изберете най-подходящата за Вас.   *За да видите цената за разговори с Канада към всеки отделен оператор и телефонен код, моля кликнете тук. прочети още ...

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net