автор  Р. Петрова

Изработени от злато мобилен телефон iPhone 4S, таблет iPad 3 и BlackBerry Bond 9900 от Gold & Co.

 

Компанията Gold & Co пусна на пазара уникалини златни модели на мобилен телефон iPhone 4S, iOS таблета iPad 3 и един от символите на американските мобилни телефони BlackBerry Bond 9900. 

Златният модел на таблета iPad 3 стартира продажбите си разбира се в една от най-богатите държави в света, а именно в Обединените Арабски Емирства.

На организиран търг е бил продаден първият златен iPad 3, като парите от неговата продажба са били предвидени за благотворителност. Корпусът направен от чисто злато е вдигнал цената на 64-гигабайтовия iPad с поддържане на 4G мрежа до сумата от 5500 щатски долара.

Мобилен телефон iPhone 4S също с корпус направен от злато, може също да бъде закупен от любителите на разкоша желаещи да притежават такова уникално бижу за цената от 4349 долара.

За скромната сума от "само'' 2449 долара, на клиентите ще бъде предложен друг модел мобилен телефон, който е луксозна версия BlackBerry Bond 9900 произведена също от компанията Gold & Co.

Единствената забележка към Gold & Co е пропускът им да представят и златен  Андроид телефон, но може в бъдеще и това да стане.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net