автор 

3DMark за Aндрoид

Популярната програма за бенчмарк 3DMark вече е налична и за Aндрoид. Програмата работи както на Андроид телефони, така и на Aндроид таблети, а освен това е и между-платформена. С 3DMark за Aндрoид ще можете да сравните вашите резултати с устройства работещи с Андрoид, iOS, Windows и Windows RT.

За Андроид потребителите 3DMark включва 2 бенчмарк теста, Ice Storm и Ice Storm Extreme. Ice Storm се състои от два графични теста, които стресират както GPU така и CPU производителността на вашето устройство. Ice Storm Extreme се препоръчва само за последното поколение устройства, като по време на теста повишава резолюцията до 1080p и използва висококачествени текстури и ефекти.

Може да изтеглите 3DMark безплатно от Play Store. 3DMark за iOS и Windows RT се очаква да бъде пусната много скоро.

Google навигация, вече и в България

Най-накрая Google анонсира, че безплатната навигация с Google Maps е налична и за България. Навигацията ще работи с всички Андрoид устройства работещи с версия 2.2 или по-висока, както и iOS 5.1. Навигацията на Google се актуализира почти постоянно с най-новите данни от Google Maps.

Навигацията предлага гласово търсене на Български език, гласови указания при шофиране или ходене. Имахме възможност да тестваме услугата и можем спокойно да кажем, че работи изключително точно, даже по-добре от платените си аналози като TomTom например.

Друга яка функция, която Навигацията предлага са данните за трафика в реално време, по този начин спокойно може да избегнете, все по-честите задръствания в София и страната.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net