автор 

Най-очакваните 3 НЕ-Андроид телефона през 2013

Както най-вероятно знаете, Андроид не са единствените смартфони на пазара. Конкуренцията е Windows Phone, Blackberry и разбира се iPhone. Но дали някой от тези алтернативни телефони може да се мери с Андроид телефоните през 2013?

За да ви помогнем да си отговорите на този въпрос, ще ви покажем нашите топ 3 най-очаквани не-Андроид телефона през 2013 година:

Blackberry 10, включително Х10 и Z10

Спомняте ли си Blackberry? Няма проблем ако не ги помните. Бившият крал при умните телефони рязко падна от трона. С дял на дъното и компания в бедствено положение, 10 версия на Blackberry може би е спасителя на компанията?

Продуктите с Blackberry 10 ще трябва да са наистина уникални за да спечелят обратно потребителите. Въпреки малкото детайли изтекли в мрежата за Blackberry 10, изглежда че новите модели на компанията ще изглеждат подобно на снимката по-долу и ще носят имена като Blackberry Z10 и Blackberry Х10. Със сигурност ще има QWERTY Blackberry телефон и модел изцяло с тъчскрийн екран.

Новата Nokia Lumia Windows Phone

Въпреки, че още не знаем името на наследника, следващият Lumia Windows Phone, най-вероятно ще предреши съдбата на Финландският гигант. Lumia 920 е най-добрия Windows Phone телефон на пазара в момента с функции и производителност подобни на най-добрите Aндроид телефони.

Следващата Lumia може би ще реши и съдбата на Windows Phone 8 което значи, че Nokia трябва да дадат всичко от себе си и да направят много добър телефон от висок клас.

Разбира се, някои вярват, че Nokia ще обърне гръб на Microsoft и ще сложи Android на следващото поколение устройства, след като договора с Microsoft изтече. Ако това се случи, Windows Phone най-вероятно ще последва съдбата на Symbian.

iPhone 6 или iPhone 5S

Независимо какъв телефон представят Apple, това ще бъде най-голямото не-Андроид събитие през 2013 година. За сега слуховете за следващото поколение iPhone са изключително малко, но се надяваме скоро да започнат да се появяват повече такива от източниците в Китай.

Най-големият въпрос около iPhone 6 е дали Apple ще успеят да разберат как да бъдат иновативни отново. Какво ли крие Apple в джоба си? Ще могат ли потребителите да избират между различни цветове, освен черно и бяло? Дали ще направят телефона с по-голям и по-тънък дизайн? Дали изобщо някой се интересува от тези промени? Само времето ще покаже.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net