автор  Я. Христов

Нова версия на браузера за Nokia телефони с Symbian S40.

 

Гиганта в производството на мобилни телефони Nokia обяви, че в онлайн магазина си Nokia Store вече е налична версия 2.0 на Nokia Browser за мобилни телефони с платформата Symbian Series 40.

Браузърът на компанията за Nokia телефони с платформата Symbian S40, който беше представен в средата на миналата година, начина му на работа е подобен на този на Opera Mini. Какъв е начина на работа на Opera Mini? Преди да бъде изпратено съдържанието на някоя уеб страница към мобилния телефон на потребителя, уеб съдържанието се компресира, чрез използването на междинни сървъри.

Към най-важните добавки на новата версия са нов потребителски интерфейс за по-бързо и удобно сърфиране, както и намаляване на обема на зареждане на страниците с до 90%.

Когато влезете през мобилен телефон в браузъра на началният му екран ще ви се появат връзки към често посещаваните от потребителите сайтове. Също така е добавен нов мениджър за изтегляне на съдържание от интернет. За лесно споделяне на файлове в различните социални мрежи е осигурен нов лесен начин.

Чрез Nokia Browser потребителите имат достъп до над 10 000 приложения за Nokia, а обновената версия работи с всички версии на платформата Symbian S40.

 

Nokia Browser за Symbian Series 40

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net