Предплатени карти за международни разговори

Още от създаването си през 2001 г. PlanetPhone е фокусиран върху Low Cost бизнес модела. Стремим се да предложим на клиентите ни атрактивни телефонни услуги като: домашен телефон през Интернет, ИНТЕРНЕТ телефон, евтини разговори и VoIP телефония на много ниски цени.

С предплатените карти за международни разговори и безплатната телефонна услуга CallBack си спестявате излишните разходи към Вашия телефонен оператор.

PlanetPhone CallBack е абсолютно безплатна телефонна услуга, без оскъпяване на телефонните разговори.  При използване на предплатени карти за международни разговори и CallBack няма разлика между цените на разговорите спрямо цените на предплатените карти без CallBack услуга.

Подробна ценова листа на услугата PlanetPhone CallBack може да откриете тук: предплатени карти CallBack - цени.

Какво точно спестявате? - PlanetPhone поема изцяло за своя сметка разхода по разговора между Вашия домашен телефон и номера на централата ни: (02) 4111 000 и го заплаща на телефонния Ви оператор.

Необходимо е да изберете номера на централата на PlanetPhone и след като чуете зает сигнал да затворите телефона.След секунди PlanetPhone автоматично ще Ви върне обаждането. След като отговорите ще чуете в слушалката познатия автоматичен оператор на PlanetPhone, който ще Ви уведоми за наличността във Вашата предплатена карта и ще Ви предложи да наберете номер. Можете да използвате свободно всички активирани към сметката Ви телефонни услуги.

 

прочети още ...

 Предплатени карти тарифиране - схемата за тарифиране на предплатените карти, както и на всички други телефонни услуги на PlanetPhone е 30/1. Това означава, че минималната продължителност на телефонния разговор е 30 секунди, а след това точността на отчитане е на интервали от 1 секунда.

Предплатени карти валидност - периодът на валидност на предплатените карти е: 2 месеца или  6 месеца. Валидността зависи от стойността на предплатената карта и от стойността, с която картата е презаредена. Срока на валидност започва да тече от деня, в който бъде проведен първия успешен разговор през предплатената картата за международни разговори.

прочети още ...

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net