Международни разговори с PlanetPhone CallBack

 

predplateni_karti_PlanetPhone_Callback С предплатените карти за международни разговори + безплатната телефонна услуга CallBack си спестявате всички излишни допълнителни разходи към Вашия телефонен оператор.

PlanetPhone CallBack е абсолютно безплатна телефонна услуга, без оскъпяване на телефонните разговори.· При използване на предплатена карта + CallBack няма разлика между цените за CallBack телефонни разговори спрямо стандартните предплатени карти. Подробна ценова листа на услугата PlanetPhone CallBack може да откриете тук: предплатени карти CallBack - цени.

PlanetPhone поема изцяло за своя сметка разхода по разговора между Вас и номера на централата ни (02) 4111 000 и го заплаща на Вашия телефонен оператор. Необходимо е да изберете номера на централата ни и след като чуете зает сигнал да затворите телефона. След секунди PlanetPhone автоматично ще Ви върне обаждането. След като отговорите ще чуете в слушалката познатия автоматичен оператор на PlanetPhone, който ще Ви уведоми за наличността в картата Ви и ще Ви предложи да наберете номер. Можете да използвате свободно всички активирани към сметката Ви телефонни услуги.

За клиенти на БТК (стандартен абонаментен план) разговора с номера на централата ни се таксува като разговор към друг фиксиран оператор. Съответно Без телефонна услуга CallBack Вие плащате на оператора Ви:

  • 13,2 ст (с ДДС) такса свързване, заплаща се еднократно при успешно свързване.
  • 1,8 ст/мин (с ДДС) в часовете на “слаб трафик” (22-08ч, събота, неделя и официални празници).
  • 0 ст/мин (с ДДС) в часовете на “натоварен трафик” (08 - 22ч).

Ако сте абонат на друг фиксиран оператор или използвате друг абонаментен план, лесно можете да проверите цената на телефонния разговор с централата ни според тарифата на оператора Ви за телефонни разговори с друг фиксиран оператор.

Избирането на номер през Вашата предплатена карта с включена услуга CallBack става по следния начин:

1. Избирате номера на нашата централа (02) 4 111 000 и след като чуете сигнал „заето”, затваряте слушалката на телефона;

2. Получавате обаждане от нашата централа;

3. Чувате колко е сумата в картата и избирате желания номер.

Важно: За приключване на разговора моля наберете три пъти бутона звезда на телефона Ви *** и след това затворете слушалката.

 

Какво е необходимо, за да активирате PlanetPhone CallBack?

  • Цифров стационарен телефонен пост с телефонен апарат с тонално избиране в гр. София (код 02) или Софийска област (код 071 и 072);

  • Заявка за услугата по удобен за Вас начин: телефонно обаждане до техническата поддръжка; чрез автоматичния ни оператор; директно през нашия сайт от меню сметка за телефон; на място, в някои от телефонните ни центрове;

  • Спиране на други PlanetPhone услуги, в случай, че се ползват към момента.

Какво е важно да знаете за PlanetPhone CallBack?

  • След петия неуспешен опит за свързване с търсения от Вас номер (напр. линията е заета или никой не Ви е отговорил), услугата CallBack временно ще бъде спряна. Услугата се възобновява автоматично след първия успешен разговор. Това се налага от съображения за сигурност, тъй като PlanetPhone пет пъти по ред е позвънил обратно на номера Ви и съответно е платил разходите за това на Вашия телефонен оператор, без реално да използвате нашите услуги за евтини международни разговори.

  • За прекратяване на разговора винаги преди затваряне на слушалката въвеждайте от клавиатурата на телефона Ви три пъти бутон звезда ***.

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net