автор  Я. Христов

iPhone позволява да се създава музика


Програма за iPhone от разработчика Propellerhead позволява на потребителите да създават собствена музика по изключително удобен и лесен начин, дори и без да разбират от музика. Въпросната програма за iPhone се казва Figure и за момента е достъпна само за Apple.

Потребителите на iPhone телефони ще могат да контролират ритъма на музикалното си произведение с помощта на кръгли бутони на екрана, както и още най-различни параметри. Удобният интерфейс на приложението Figure дава възможност да се правят различни промени по предварително включените звуци, което прави тези настройки за потребителите изключително лесни и удобни, дори и за тези, които нямат познания в областта на музиката.

Миксирането на песни също е много лесно, като звука ще звучи стегнато и професионално, благодарение на добавената автоматична компресия. Само с натискането на един бутон на екрана на вашият мобилен телефон, можете да добавите клубно звучене на вашето музикално парче.

Разработчикът на това умно музикална програма за iPhone споделя, че целта му е била да създаде изключително просто за използване програма, чрез която потребителите просто да включат и да започнат да правят песни, докато полаващите мобилни телефони iPhone си чакат на опашка, като в същото време програмата да е достатъчно заинтригуваща и с екстри, за да може да запази интереса на музикалните си потребители за по-дълго.

Програма за iPhone Figure можете да изтеглите от App Store, на цена от 0.99$


Програма за iPhone - Figure

виж на цял екран

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net