автор 

Нова Андроид игра от създателите на Angry Birds

Rovio, създателите на небезизвестните Angry Birds, се подготвят да пуснат това което най-вероятно ще бъде друг блокбастър хит, при игрите за Android. След като наскоро закупи правата на популярната игра на iOS - Casey’s Contraptions - Rovio планира да пусне нейн наследник, което определено ще се хареса на много хора както сред притежателите на Андроид телефони, така и на собствениците на iPhone.

В интервю за канал на финландската телевизия YLE, главния изпълнителен директор на Rovio - Mikael Hed заяви, че "натиска за качество е висок" и Rovio иска, "да продължи да поддържа високия стандарт, на който феновете на Angry Birds са свикнали." Въпреки че играта не е официално обявена, Hed потвърждава, че "Amazing Alex" ще бъде името на най-новата инициатива на Rovio и скорошната покупка на домейна amazingalex.com е още едно доказателство за намеренията им в тази посока.

Rovio казва, че това “забавно и с висока степен на пристрастяване по физическите пъзели приключение" ще стартира в следващите два месеца, но до тогава имаме видео, което ще ви покаже какво можете да очаквате.

Хвърлете едно око на клипчето по долу за да видите Casey’s Contraptions, така да се каже, преди Rovio да поеме юздите. Доста е вълнуващо да се мисли, че те ще добавят своя специалитет към вече и без това популярната игра.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net