автор  Д. Цеков

Андроид телефони се следят от фалшива версия на Angry Birds Space.

 

Появил се е фалшификат на играта за Андроид телефони Angry Birds Space, съобщи една от водещите компании за Андроид приложения и игри - Rovio. Фалшивата версия на играта за мобилни телефони с Андроид съдържала зловреден софтуер и се разпространявал чрез неофициалните магазини за Андроид приложения.

Пиратска версия на Angry Birds Space е била използвана като основа за фалшивата версия на играта за мобилни телефони с Андроид . Версията е избрана заради нейната пълнофункционалност, като към нея е добавен вируса Andr/KongFu-L - тип троянски кон. Чрез троянския кон в играта се получава пълен достъп до потребителските Андроид телефони.

От компанията производител на оригинала съобщават, че за момента обезопасена само официалната версия на Angry Birds Space, която се разпространява в магазина за - Google Play. Angry Birds Space Premium е платена версия, в която отсъстват реклами, като и тя може да се свали от магазина на Google.

Angry Birds Space беше пусната на пазара на 22 март 2012, като е достъпна за мобилни телефони с операционна система Андроид и iOS, както и за платформите Mac и PC. 3 милиона пъти е била изтеглена играта само в рамките на първите три дни от пускането и на пазара.

Сюжетът на нашумялата игра за Android се повтаря от предишните и версии, като е базиран отново на съперничеството между странните птици и зелените прасета, които в новата версия Space са откраднали ценно "космическо яйце" от пилетата, като това поражда неуписуема жажда за отмъщение към прасетата.

Наименованието на играта е красноречиво, като този път бойните действия се развиват в космоса, в безвъздушното пространство и на планети с астероиди, където гравитацията също оказва влияние върху битките с прасетата и самият геймплей. В Angry Birds Space са включени 60 нива, в рамките на които пилетата придобиват невероятни способности, както и някои скрити етапи и различни бонуси.


Андроид игра Angry Birds Space


оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net