автор 

3D World Glaze интересна програма за Nokia

nokia-appПотребителите на Symbian определено трябва да хвърлят едно око на тази програма за Нокия. Разработчиците от Nokia Beta Labs преди един ден обявиха готината програма за Nokia - 3D World Glaze.

Програмата ще ви покаже света в нова гледна точка, позволявайки ви да виждате през повърхността (и отвътре) на планетата Земя. В допълнение програмата включва и географски функции като например континентите и техните реални физически места. Nokia - 3D World Glaze ще ви позволи да видите геоетикети, ден и нощ според региона, моментно положение на Слънцето и друга информация в зависимост от мястото, което наблюдавате.

Вижте видеото за повече информация:

виж на цял екран

Ако сте заинтересовани, може да изтеглите програмата за Нокия и да я изпробвате. За да я изтеглите трябва да създадете потребителско име, освен ако вече нямате такова. Също така имайте предвид, че програмата е в бета стадий и е възможно да се наблюдават някои бъгове и нестабилност.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net