автор 

 

5 "лоши" приложения за iPhone

VLC Media Player

vlc-iphoneВсе още е трудно за вярване, че дойде денят, в който VLC беше включен в магазина за приложения. Първоначално само за iPad, VLC вече е достъпна за повечето устройства с iOS - iPad, iPhone and 3GS. 

Ако опитате да я използвате за да гледате видео с висока резолюция, ще разберете защо Apple не се и опитват да поддържат други формати, въпреки това представянето на VLC със стандартни по резолюция файлове - особено divx avi-та - по принцип е безупречно.

Независимо от производителността си, VLC практически отваря вашия iPhone за всякакви видео формати. Плюс това приложението е безплатно.


Air Video и StreamToMe

streamtomeВъпреки, че VLC добавя поддръжка на много нови видео формати, вашият iPhone не може задължително да ги възпроизведе добре, плюс това видео файловете заемат много място.

Air Video и StreamToMe ви позволяват да гледате поточно видео от вашия компютър на телефона ви, чрез Wi-Fi или 3G.

Те преработват видеото в реално време така, че да може да се гледа нормално на вашия iPhone, което ви позволява да гледате каквото пожелаете независимо от формата му.

Всяко от приложенията има по няколко функции, които липсват на другото т.е. не са идентични. Ако искате да сте напълно сигурни, че може да гледате всичко, независимо от това дали Apple го поддържа, всяко едно от приложенията, ще ви служи добре.

MyWi и My3G

mywiApple отвориха малко вратата за да допуснат някои изненадващи предложения· в магазина за приложения, но все още има много неща, които не може да направите без джелбрейкинг.

Едно от тях, изключително полезно е превръщането на вашия iPhone в Wi-Fi· точка за достъп. MyWi ви позволява да направите точно това, като в същото време ви помага и с USB свързването.

Ако го комбинирате с някой от плановете на мобилните оператори, например Globul GoWeb 10 за 2.5 лв ще може да споделите неограничения интернет от телефона ви с лаптопа, въпреки минималната скорост.·

Друго интересно приложение от същите разработчици е My3G, то ви позволява да решите, кои приложения да ползват 3G връзката ви и кои не. iPhone по принцип забранява използването на 3G връзката за свалянето на неща над 20 mb, но това приложение връща контрола в ръцете ви.

WiFi Sync

wifi-syncWiFi Sync ви помага да синхронизирате телефона си с iTunes през WiFi мрежата изненадващо бързо в сравнение със синхронизирането през кабел.

Настройката е много лесна, просто инсталирате WiFi Sync приложението на телефона· и· компютъра си, свързвате iPhone с компютъра и синхронизацията започва.

Не сте ограничени с едно устройство, ако например имате и iPad можете да синхронизирате и него едновременно.

Winterboard

WinterboardApple обичат да контролират изгледа и усещането на вашия iPhone, но с Winterboard може да премахнете и това ограничение.

Може да го използвате за да сложите своя собствена тема на телефона ви или може да свалите и инсталирате една от многото готови теми достъпни в Cydia джелбрейкинг магазина за приложения

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net