автор 

 

5 Аndroid програми за root-нати устройства

След като root-нете вашето Rom Manager: Rom Manager е може би една от най-важните програми за Aндроид за всеки потребител използващ root. Rom Manager ви позволява да управлявате вашите резервни копия, ром-ове и потребителски възстановявания на Aндроид. По-просто казано, програмата се опитва да улесни процеса на флашване и управление на различни ром-ове. Програмата е безплатна, но има и платена версия (9лв) с допълнителни функции.

Root Explorer: Root Explorer е много добра програма за управление на файловете ви, можете да архивирате и разархивирате файлове, да редактирате root папки и много други. Root Explorer не е безплатна и може да я закупите от Play Store на цена от 5.65 лв.

Titanium Backup: Ако правите план да смените вашия ром, без съмнение ще се нуждаете от тази програма. С помощта на Titanium Backup ще може да направите 100% резервно копие на вашите програми и системни настройки. Програмата е безплатна в Play Store, но ако искате да използвате всички функции, които предлага ще трябва да закупите платената версия на цена от 9.10 лв. Titanium Backup е една от най-добрите програми и мой личен фаворит.

SetCPU: SetCPU попада директно в категорията за персонализиране. Програмата ще ви позволи да промените работните честоти на процесора на вашето устройство, а ако използвате различно ядро, дори ще може да го овърклокнете. Промяната на тактовата честота на вашето устройство несъмнено ще се отрази на производителността, но ще повлияе негативно върху живота на батерията. Може да закупите SetCPU от Play Store за 2.99 лв.

WiFi Tether: WiFi Tether ще ви позволи да споделите мобилния Интернет на вашето устройство с друго устройство през Wi-Fi мрежата. Най-яката част е, че програмата е напълно безплатна в Play Store.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net