автор 

AboutOne за Windows Phone телефони

AboutOne е безплатна програма за Windows Phone телефони, тя е проектирана да бъде всичко в едно семеен организатор и е придружаваща програма за мобилни телефони към уеб услугите на AboutOne. С приложението лесно ще си водите бележки, ще запазвате произведенията на децата си, касови бележки, здравна статистика, информация за спешни случаи и всякакви други видове домашни документи и данни, така че всичко да е организирано и на разположение, когато ви потрябва.

Друга хубава възможност е да защитите програмата за Windows Phone телефони с парола, в случай, че някога загубите своя мобилен телефон.

И това е само загатване на всички функции и сценарии, в които AboutOne ще ви е полезен. Защото животът в съвременното семейство на практика изисква магистърска степен в областта на организирането. Това се казва претоварване с информация. Като се почне от записани часове при доктора, ученически партита, уроци по пиано, многобройните детайли по отпуската ви и хилядите други неща, за които трябва да внимавате за да сте успешен родител.

Спасете се от целия този хаос като си инсталирате AboutOne на вашия мобилен телефон. Програмата понастоящем е достъпна само за Мобилни телефони от Microsoft и може да я изтехлите от маркета им.

И още една програма за мобилни телефони Windows Phone, която може да свалите от Windows Phone Marketplace.

Безплатното приложение LinkedIn ви позволява да използвате най-общите опции на популярната социална мрежа на бизнес.

Да си потърсите работа, да виждате в реално време новини от вашите познати, да се информирате с професионалните групи на LinkedIn и следите компаниите и новините от индустрията, в която работите са само малка част от нещата, които ви предлага новата програма за .Windows Phone телефони.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net