автор 

Alien vs Predator: EVOLUTION за iOS и Андроид

Alien vs Predator: EVOLUTION (AVP: EVOLUTION), поднася заедно два от най-култовите фантастично-чудовищни персонажи от киното в епична битка от трето лице, предлагайки страхотна графика и преживяване за iOS и Aндроид.

Ще имате възможност да играете и като Пришълец и като Хищник, играта предлага завладяваща история, много битки, а с прогреса на персонажа, ще можете да ъпгрейдвате оръжия, броня и способности.

На отдалечена планета, Хищниците са построили пирамида, в която младите Хищници се обучават за да се превърнат в страховити воини. Там те трябва да се изправят срещу същества с насилствени и смъртоносни инстинкти за оцеляване - Пришълците. Когато младия хищник прекрачи прага на пирамидата за да се докаже, се разкрива смущаваща истина, кралицата на пришълците е свободна и това е началото на една брутална битка.

Разработчиците от Angry Mob Games, предлагат едно невероятно изживяване, което ще пренесе играчите дълбоко във вселената на хищниците и пришълците. Създадена с изключително мощния Unity енджин, AVP: EVOLUTION предлага уникална 3D графика, детайлни модели на съществата и модерни светлинни ефекти.

Играта ще предлага:

  • Възможност за игра с Хищник или Пришълец: Два различни игрови стила, уникални за персонажа с различни способности.
  • Богата вселена: кампанията ще ви отведе дълбоко в света на Пришълците и Хищниците.
  • 5 уникални среди и 24 нива: Убий или ще бъдеш убит.
  • Доказал се разработчик: Angry Mob Games са създателите на хитовите игри Guerrilla Bob, Muffin Knight и PREDATORS.
  • Персонажи с развиващи се способности: създайте уникална машина за убиване с различни ъпгрейди и способности.
  • Unity графичен енджин: уникалната графика превръща играта AVP: EVOLUTION в едно от най-очакваните заглавия за iOS и Aндроид устройства.

Очаква се играта да излезе през първата третина на тази година, вижте по-долното видео за да добиете по-добра представа за играта.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net