автор 

Андроид таблет от Тошиба

Toshiba Thrive Досега всеки Андроид таблет идваше с уникален размер и форма. Motorola Xoom постави стандарта, ASUS Transformer добави клавиатура, а Samsung Galaxy Tab 10.1 предложи най-тънкия корпус сред таблетите. С навлизането си на пазара за Андроид таблети Тошиба тръгва по друг път. Toshiba Thrive е най-дебелия Honeycomb таблет (1.57 см.), но е по-лек отколкото може да предоложите (0.726 кг.). Това е така, защото Thrive има сменяем заден капак, с празно място между батерията и противохлъзгащото покритие. Доста странен дизайн, който ви оставя с чувство за внушителна фигура с лекота под нея.
Със сигурност ще се чувствате странно, когато вземете за пръв път Thrive Android таблет в ръце, но бързо ще забравите за интересно създадения Honeycomb таблет. Причината е това, което се крие под повърхността.

На пръв поглед Toshiba Thrive не се различава по-нищо от останалите Андроид таблети. Както и конкуренцията то е с NVIDIA Tegra двядрен процесор, 1 GB RAM, 5 MP задна камера, 2 MP предна и с 8 - 32 GB вътрешна памет (в зависимост от избрания модел). Въпреки това то се различава от другите с физичните си характеристики. И докато Samsung Galaxy Tab 10.1 разочарова с броя налични портове, то Тошиба са тръгнали в другата насока и поддържа USB, HDMI-out, mini-USB и microSD.

Добавения от Тошиба ключ за превключване на ориентацията на екрана е най-простата и полезна промяна. Можете да превключвате физически ключ за да преминавате от портретен в хоризонтален режим, вместо да го правите през менютата на таблета, което е полезно когато искате бързо да позиционирате екрана  за четене на книги или гледане на филми.

За да се насладите на различните видове забавления имате 10.1 инчов екран с добри цветове и стерео колонки, които свирят доста силно. Увеличени на максимум без проблем може да ги чувате и от 6-7 метра. Батерията по спецификации издържа 11 часа, което се потвърждава и на практика, но само при някой условия. Ако използвате таблета нормално за музика, игри, телевизия също няма да останете разочаровани, според отзивите в интернет батерията издържа повече от другите таблети.

виж на цял екран


оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net