автор 

Историята на Андроид

android logoПоглеждайки на зад е трудно да повярваме, че Android беше анонсирана само преди 3 години. Най първия телефон с Android - HTC Dream (G1) беше пуснат в света на мобилните телефони през 28 Септември 2008 година с Бързо пренасяйки се 3 години напред ще намерите едно място, където Андроид е готов да завземе света на смарт телефоните. Въпреки успеха си, за нас потребителите на Android е важно да си спомним от къде тръгват корените на системата. Cubelabs са създали интересна графика за да ни помогнат:


Както сами виждате, това е една чудесна графика даваща много добра информация за Андроид. Покрива датите на издаване на всички големи Андроид версии от 1.0 до Honeycomb.

Освен това има и информация за дяла на Android на пазара. Това е една много добре сглобена графика показваща историята на малкия зелен робот. Може да я използваме за да си спомним скромното начало. Android продължава да става по добра операционна система с времето и се надяваме за бъдеще да остане така.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net