автор 

 

Battery Widget? Reborn! за Андроид

Всеки един потребител на Aндрoид най-вероятно е използвал поне една от хилядите налични програми или уиджети измерващи показателите на батерията. Ако се чудите, коя от програмите да използвате, ще ви представим нашия фаворит.

Да колкото и налудничаво да звучи името, програмата за Aндрoид се казва Battery Widget? Reborn!, а в момента дори се рекламира от Google заедно с новото им безжично зарядно в Play Store.

Бета версията на програмата за Andrоid е безплатна за изтегляне, а Pro версията може да бъде закупена за 2.71 лв. Ако търсите изчистен, прост и елегантен индикатор и уиджет за батерията, който включва различни потребителски настройки и опции отколкото някога ще се нуждаете, тогава не търсете повече. 

Програмата не е просто стандартния уиджет за батерия. Тя ще ви покаже статистика, температура, волтаж, време на издържливост на батерията, колко време ще е нужно да бъде заредена до 100% и много други. За тези, които искат да знаят всичко за тяхната батерия (освен това което я убива) то тази програма е за тях.

Battery Widget? Reborn! дори предлага статистика за средното потребление, като на базата на тази статистика ще предполага колко време остава преди батерията да стигне нула.

Като повечето добри програми за Аndrоid, Battery Widget? Reborn! включва функции като промяна на размера на уиджета, както и интегрирани икони в нотификационното меню за бързо включване и изключване. Повечето разработчици като HTC и Samsung предлагат интегрирани икони в нотификационното меню като WiFi и Bluetooth, но за тези, които не предлагат подобна възможност - тази програма го прави.

В заключение, програмата е изключително проста, подредена и изпипана, но най вече безплатна. Вижте видеото по-долу за да добиете представа за готината програма за Андрoид.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net