автор 

Clean Master за Андрoид

Clean Master за Андрoид от Ksmobile много прилича на популярната програма CCleaner за Windows. Тя е изключително лесна за използване, а разработчиците гарантират, че само след няколко минути работа, вашият Aндрoид телефон ще работи като нов.

Интерфейсът е опростен и изчистен. Основният екран на програмата ще ви покаже информация за наличното място в паметта на телефона и SD картата (ако имате такава), плюс четири опции: History, Privacy Protection, Tasks и Application manager.

History

History е съставена от две части. Първата е за кеша, временни файлове създадени от инсталираните програми. След време кеша се натрупва и заема ненужно много място. Просто натиснете на History и ще се покаже списък с всичките инсталирани програми за Aндрoид, както и колко кeш съдържа всяка една от тях.

По голямата част от кеша ще бъде показан като системен. Clean Master вече ще е проверил автоматично, кой кеш може да изтриете спокойно без да навреди на системата ви, както ще има и информация, кой кеш не трябва да триете. Разбира се може ръчно да маркирате и размаркирате програми, на които искате да изчистите кеша, след това натиснете на clean и програмата ще свърши останалото.

Втората част от History съдържа информация за файлове като музика, видео и документи. Тук може бързо да видите всички тези файлове, както и колко място заемат. Просто маркирайте тези, които искате да изтриете и натиснете clean.

Privacy Protection

Следващата част е Privacy Protection. От това меню може да триете СМС/ММС съобщения, история на обажданията и история на търсене. За двете опции СМС/ММС и история на обажданията, имате възможност да изтриете цялата история или за конкретен контакт. Ако натиснете на история на търсене, ще получите списък с записана информация от вашия браузър, YouTube, Gmail, Google Search и т.н..

Tasks

Tasks е вграден убиец на задачи, с който можете индивидуално да убиете даден процес или програма заредена в паметта на Aндроид телефона ви.

Application manager

От менюто Application manager може бързо да изтриете различни програми от телефона ви. Самият Aндроид вече позволява лесно изтриване на програмите, но Clean Master го прави още по лесно, като ви позволява да изтриете няколко програми с едно натискане на екрана.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net