автор 

Fring видео разговори за iPad

rsz_ipad_group_videoПрез месец Април, Fring - Израел базирана мобилна VoIP компания, пусна нова версия за iPhone, която включваше нова видео функция с помощта, на която може да провеждате 4 едновременни видео разговора. Всъщност тази функция би била много по удобна за iPad, тъй като екрана на iPhone е прекалено малък за 4 видео конферентни разговора. Хубавата новина, е че Fring пуснаха нова версия на програмата за iPad, която носи много нови функции включително и 4 видео конферентни разговора.

Ето и какво ново в последната версия на Fring:

  • оптимизирана за iPad
  • първата програма за iPad с групови видео разговори. Може да провеждате видео разговори през 3G/WiFi към iPhone/iPad/iPod Touch, Android и други смартфони
  • сега 4 приятеля се виждат едновременно
  • забавна drag & drop навигация
  • подобрения при свързването
  • оправени бъгове

Може да видите и видеото демонстриращо видео конферентен разговор на iPad:

виж на цял екран

За да обновите до последната версия на Fring, посетете App Store на вашия iPhone или iPod Touch и изберете "Updates" или изтеглете програмата от тук, в случай, че не сте я инсталирали още. Fring продължава да стои на върха в мобилната среда с яки иновативни функции. Пускането на обновлението също е много интересно, като се има предвид, че наскоро чухме и слух, че скоро Skype ще пуснат версия и за iPad.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net