iPhone телефони, програми и новини

iPhone телефони новости и тестове на яки програми за iPhone. IT новини за Apple iPhone телефони и други прдукти от Apple като iPod и iPad. Горещи iPhone новини.

iPhone VoIP програми за телефонни разговори по Интернет. евтини разговори през VoIP програми за iPhone за провеждане на телефонни разговори през WiFi. международни разговори за iPhone без допълнителни такса и скъп роуминг.

От 2007 година насам, Apple успешно са продали над 250 милиона бройки от серията мобилни телефони iPhone. От доставките на стоки корпорацията, ръководена от Тим Кук, е осъществила печалба в размер на 150 милиарда долара. Голям дял от тези средства са дошли точно благодарение на iPhone, предадоха колегите от Mobile Burn.

Продажбите на GSM телефони все още не са най-големият източник на приходи за Apple. Корпорацията изкарва прилични средства от предлагане на таблетите iPad и чрез iTunes, където се намира онлайн магазинът за програми за iPhone. Разработчиците на приложения качват програмите си там, а Apple събира част от печалбата, когато...

прочети още ...

Преди ден Apple, създателите на водещите мобилни телефони iPhone, обявиха, че в бъдеще услугите на най-гъсто населената социална мрежа Facebook ще бъдат вградени напълно в кода на мобилната операционна система iOS 6. Това значи, че собствениците на GSM телефони втора ръка iPhone ще се възползват от отличната синхронизация между Facebook и базисните функции на мобилните си телефони, предаде Tech Crunch.

Използващите Facebook и iOS 6 ще могат без усилие да се логват в прогилите си, да използват Siri за ръководене на основните опции в социалната мрежа, да запазват контактите си, да шерват информация с познатите си направо през iTunes и да постват съобщенията, които им изпращат.

прочети още ...

Преди ден стана ясно, че Apple ще представи своя картографска услуга, която ще подмени Google Maps в нейните мобилни телефони и таблети, работещи с обновената версия на iOS. Намеци, че това нещо ще стане съществуват от не малко време. Преди месец Apple подмени Google Maps с OpenStreetMap като сорс на информация за фотографиите, направени от фотографската програма за iPhone. Още тогава се изясни, че е неизбежено окончателното скъсване между двете корпорации.

От Apple съобщават, че всички карти в новата програма за iPhone са създадени специално за тях и няма използват Google Maps или OpenStreetMap. Ще има цялостни навигационни услуги, които ще предлагат помощ при всяка трудност. Разбира се, за звукът на навигацията ще бъде обичаният от всички маниаци на тема iPhone - Siri.Каращите коли, използващи обновената навигационна услуга ще могат да се възползват от съвместимост с Yelp и други услуги, даващи допълнителна информация за натоварването на сутрешния трафик. Така ще могат да избегнат неприятните задръствания.

прочети още ...

Преди няколко месеца изпълнителния директор на Apple, Tim Cook сподели интересна информация с различни инвеститори, че Facebook е фирма, която много прилича на Apple. В същото време миналата седмица Apple направи страхотна промоция на новата програма за iPhone - Camera разработена от Facebook в App Store.

По време на конференцията D10, Tim Cook каза: „Facebook е една невероятна компания“ и „Взаимоотношенията ни с нея са солидни“.

По всичко личи, че двете фирми ще формализират своите отношения. Според слуховете в новата версия на мобилната операционна система iOS 6 ще бъде добавена интеграция с Facebook.

Преди около две години имаше интеграция на Facebook в бета версията на iOS 4. Но в финалната версия на iOS 4, Apple реши да включи интеграция с Twitter, вместо интеграция с Facebook...

прочети още ...

Ново изследване на компания за анализи на мобилни телефони Chitika показва колко голям е дялът на мобилни телефони и таблетите в САЩ. Експерти на компанията посочват, че 20% от интернет трафика на територията на страната се генерира от GSM телефони и таблети.

Тамошните мобилни телефони генерират 14.6% от трафика на данни, а далеч по-слабо се представят таблетите с дял от 5.6%. По-голямата част все още се изразходва от лаптопите и настолните компютри, които са отговорни за 80% от него.

Това изследване на Chitika е показало още, че използващите мобилни телефони с Windows Phone вече отговарят за сериозна част от целия генериран трафик. Това е благодарение на лекия браузър, който предлагат телефоните с Windows Phone, позволяващ на хората да не намаляват използването на видео услуги.

прочети още ...

Според данните от компанията NPD, Apple е най-големия производител на преносими компютри през първото тримесечие на 2012 година, ако към лаптопите се добавят и продажбите на таблета iPad. Според данните на NPD, Apple са продали общо 17.2 милиона таблета и мобилни компютри, което е ръст от 118% повече, отколкото продажбите преди една година по същото време и с цели 22% повече спрямо изминалото тримесечие.

Важно е да се отбележи, че цели 80% от продажбите на Apple са таблети, докато при другите производители преобладават продажбите на мобилни компютри. На второ място в класацията са HP с 11.6% пазарен дял и около 8.9 милиона продадени мобилни компютри. Acer заема трето място с 9% дял и 6.9 милиона продажби. На четвърто и пето място са Lenovo и Dell...

прочети още ...
страница 1 от 28

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net