автор  Я. Христов

Apple iTunes 11 ще поддържа iOS 6 и по-голяма интеграция на iCloud.

 

Според появила се информация в интернет пространството, производителя на iPhone телефони Apple е започнал вътрешни тестове на iTunes 11, която ще бъде новата пълна версия на приложението iTunes. Работата по тази нова пълна версия на iPhone приложението е започнала още преди излизането на iTunes 10.6.

iTunes 11 ще има пълна поддръжка на iOS 6, както и ще поддържа предстоящите да излязат iPhone телефони и други iOS устройства на компанията. Обикновено Apple пуска едновременно новите версии на iTunes и iOS за мобилни телефони и устройства, но сега се вижда, че iTunes 11 ще изпревари iOS 6.

Според появили се слухове Apple подготвя напълно обновени и преработени iTunes Store и App Store, които ще излязат в периода между лятото и есента. Компанията Chomp беше закупена през тази година от Apple, като се говори, че в работещия екип по новия iTunes 11 са напълно интегрирани и служителите на Chomp, с цел да помогнат за подобряване на откриването на съдържанието от iTunes и в онлайн магазина.

Очакванията са iTunes 11 да включва по-голяма интеграция на iCloud. Напълно нов панел за настройки на iCloud ще има в iPhone приложението. Потребителите с помощта на винаги достъпния панел ще могат да контролират неща, които са свързани с iCloud, през iTunes приложението. Говориме най-вече за достъп и контрол върху iTunes in the Cloud, iTunes Match, iCloud iOS backup на мобилен телефон и други.


Apple iTunes 11 за iOS 6 и iCloud

виж на цял екран

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net