автор 

Keeping Touch за Андроид

Често ли забравяте да се обадите на хората, които обичате или на важен колега от работата? Всички ние сме ангажирани с работа, училище и семейство, но има определени хора в животите ни с които искаме да поддържаме често връзка. Може да бъде близък роднина, колега или приятел.

С натовареният ни график, понякога просто забравяме. Ако имаше програма за Аndroid, която би ни помогнала да организираме важните за нас контакти, за да ни бъде припомнено когато е необходимо, може би щяхме да бъдем по-добре свързани. Всъщност програмата Keeping Touch разработена от Morice Keeping, прави точно това.

С Keeping Touch ще може да отбележите всички важни за вас контакти с подсещане, по-този начин никога няма да забравите да им се обадите. Може да зададете подсещане за всеки ден, на всеки три дни, седмично, на всеки две седмици, месечно, на всеки два месеца, на всеки 6 месеца или 1 път в годината.

Когато стартирате програмата за Андроид, ще видите 3 отделни секции: Assistants, Statistics и Contacts. Напомнянията се задават в секцията Contacts. Ако стартирате програмата за първи път, ще имате готови две групи: семейство и близки приятели. Разбира се може да добавите още групи, няма лимит за броя групи или за броя контакти, които може да зададете към дадена група.

Ако искате да създадете нова група, просто натиснете на знака + в горния десен ъгъл. Ако приемем, че вече имате създадена група към, която искате да добавите контакт, просто натиснете върху нея. Ще видите името на групата, както и възможност да добавите честотата на подсещане и времето през което ще искате да се включи напомнянето.

От тук може да  видите и броя контакти добавени към дадената група. Натиснете върху бутона + и всички контакти ще бъдат показани. Тези, които вече са добавени към групата ще излизат най-отгоре. Може да ги размаркирате за да ги премахнете от групата или да маркирате други контакти за да ги добавите към групата. От тук нататък всичко е в ръцете на Keeping Touch.

В определеното време, ще получите подсещане да се обадите на вашия човек. От самото нотификационно меню може да отворите програмата и да видите всичките си нотификации в секцията Assistants. Може да ги изтриете или да се обадите на всеки контакт директно от програмата. Ако отворите секцията Statistics , ще видите колко добре се справяте в поддържането на връзка с добавените контакти.

Разбира се може да добавите подсещане във вашия календар или друга подобна програма, но Keeping Touch се откроява с леснотата на използване, възможността да видите всичките си контакти директно в програмата или да изберете даден човек отново директно през нея, както и да следите прогреса си.

Разбира се всеки е различен и нещо, което работи за един, може да не работи за друг. Но тази програма определено прави нещата по-прости и ви помага да не пропускате важните за вас разговори с определени хора. Keeping Touch струва само 1.55 лв. 

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net