автор  С. Павлова

Android игри: Max Payne отмъщава вече и на Android телефони и iOS устройства.

 

Хитовата първа част от екшън поредицата Max Payne за персонални компютри, която преди десетина години завладя геймърите вече ще бъде достъпна и за мобилни телефони. Сайтът Eurogamer съобщава, че съвсем в скоро време екшън играта се очаква да бъде достъпна за Android телефони, iPhone телефони и iOS устройства.

Пред медиите игралното студио Rockstar Games е съобщило, че на 12-ти Април екшън играта Max Payne Mobile ще бъде достъпнa за потребителите на iPhone телефони и всички останали устройства с операционна система iOS, а до две седмици по-късно притежаващите Андроид телефони също ще могат да се забавляват с играта.

Дебютът на оригиналната игра беше през 2001 година, малко повече от десет години след това мобилната версия ще предложи на мобилните геймъри HD графики, текстури с повишена резолюция, чрез добавката Social Club ще имате опция за връзка между играчите и възможността да модифицирате контролите за сензорния дисплей.

iOS устрйствата, които ще бъдат съвместими с Max Payne Mobile са следните: iPod Touch 4, iPad, iPad 2, iPad 3, iPhone 3GS, iPhone 4 и iPhone 4S. Очаква се игралното студио Rockstar скоро да публикува и изискванията за мобилни телефони с Android.

Рекламната кампания за пускането на Max Payne 3 на 18 май за платформите PC, PlayStation 3 и Xbox 360, като и пускането на мобилната версия е пряко свързана с нея. Дистрибутор на Max Payne 3 ще бъде игралната компания Take-Two Interactive и ще разчита на енджините Euphoria и RAGE. Сценарист на третата част на играта е Дан Хаузър, като играта отново ще бъде екшън от трето лице, като има възможност за единична игра или мултиплеър.

 

Review Max Payne Mobile for Android

виж на цял екран

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net