автор  Я. Христов

Mobile Fusion система за управление на GSM телефони

Само до преди няколко години голяма част от корпоративните потребители използваха мобилни телефони на RIM. Но сега ситуацията е друга, много от тези потребители вече се обръщат и към останалите GSM телефони втора употреба на пазара. Голяма част от големите компании, позволяват на своите служители да използват личните си GSM телефони за служебна цел.

А това от своя страна превръща управлението на тези мобилни телефони и конфиденциалната служебна информация в доста трудна задача. RIM са измислили решение на проблема за тези компании, предлагайки платформата за управление на мобилни телефони - Mobile Fusion. Благодарение на нея компаниите могат да управляват различните мобилни телефони iOS, Андроид, BlackBerry, притежавани от служителите им.

RIM анонсира Mobile Fusion миналата година ноември месец, като спомена, че с помощта на Mobile Fusion, IT отделите на компаниите могат да управляват множество различни Мобилни телефони от една уеб базирана „стая за навигация“.

С Mobile Fusion, системните администратори ще могат отдалечено да дават достъп до различни услуги като имейл и контакти, да управляват изгубени GSM телефони, да правят настройки за сигурност, да изпращат нотификации до служителите и много други ценни действия.

Платформата Mobile Fusion е безплатна и може да я изтеглите от уеб сайта на RIM.

Компаниите няма да плащат за изтеглянето на платформата, но ще има такса за всеки GSM телефон, който се управлява с нейна помощ. Таксата ще бъде 99$ за мобилен телефон. През първите 2 месеца, използването на платформата е безплатно.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net