автор  Я. Христов

Symbian Belle Feature Pack 1 излезе за Nokia 603, 700 и 701.

 

Краят на мобилната платформа Symbian на Nokia, бе обявен преди малко повече от година от Stephen Elop, CEO на Nokia. Но компанията продължава и до днес да пуска нови ъпдейти за Symbian мобилната платформа. Странен факт е, че Symbian платформата през последните 14 месеца е получила повече ъпдейти, отколкото е получавала преди да научаването за краят й.

Symbian Anna излезе в края на месец Август 2011 година. През Февруари месец 2012 излезе Symbian Belle, т.нар. Nokia Belle. Два месеца след това излиза Feature Pack 1 на Symbian Belle. Мобилни телефони на Nokia, които ще се възползват от него са: Nokia 603, 700 и 701. За други устройства на Nokia все още няма информация дали ще е достъпен новият Symbian Belle Feature Pack 1.

Новите неща и подобрения, които са включени в Symbian Belle Feature Pack 1, наистина са доста важни. Увеличена е производителността на честотата на процесорите на трите мобилни телефони Nokia от 1 GHz до 1.3 GHz. Изчистен и подобрен е интерфейсът на мултитаскинга. Включва промени в лентата за нотификации, за улеснение на работата с нея. Направени са и подобрения по уеб браузъра.


Symbian Belle Feature Pack 1 за Nokia

виж на цял екран

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net