автор 

Нова версия за браузъра S40

Браузъра на телефони с S40 до момента беше голямо разочарование и една от най големите слабости на операционната система. Всеки дори с малък интерес в браузването би избрал Opera Mini пред вградения браузър. Но сега Nokia пуснаха обновена версия на браузъра, които още е в бета, но може да бъде изтеглен от Nokia Labs в Ovi Store и е плануван да замести скоро предшественика си.


Част от яките функции в новата 1.0.3 версия на браузъра са комбинирано търсещо меню и URL адреси подобно на браузъра Chrome, така че няма да ви се налага да се ровите из менютата за да може да извършите бързо търсене. Друга яка нова функция е възможността да споделите разглежданата от вас страница през Twitter или Facebook заедно с опция да се преведе четения от вас текст в желания от вас език. С напредването на разработката на браузъра ще бъдат добавени още много опции и функции.

Даунлоуд мениджър също е подновен като сега може да изтегляте множество файлове, да спирате и подновявате изтеглянията и да отваряте изтеглените файлове директно от Даунлоуд мениджъра след като се изтеглят. Браузъра разполага с нов мениджър за пароли и възможност да записва картинки.

За да видите новия браузър в действие вижте видеото по долу или вижте този link за да разберете повече, кой устройства поддържа новия браузър заедно със списък на нововъведенията.

 

виж на цял екран

 

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net