автор 

Windows Phone телефони на изложение от Nokia

Събитието Nokia World 2012, на което ще се представят нови Windows Phone телефони ще започне в началото на месец септември, а не в края му, както беше съобщено по-рано през март. Организаторите коментираха, че новата дата, предвидена за старт на изложението е 5 септември.

Nokia World е най-голямото събитие, предвидено за представяне на изненадващи новости, свързани с мобилните телефони на финландския гигант. Там стандартно се представят нови GSM телефони, както и най-последните Windows Phone програми.

Мястото на провеждане на Nokia World 2012 ще бъде предвиденото по-рано. А именно Хелзинки - столицата на Финландия.

Смята се, че основната насока по време на събитието ще бъде фокуса върху мобилната операционна система Windows Phone. В потвърждение на това изказване идва и новината, че операционната система Symbian Carla ще остане само на ниво разработка, защото работата по нея е спряна. Това беше съобщено от италианското формирование на Nokia.

Насоката се фокусира върху Windows Phone и е нормално тази операционна система да бъде главното събитие по време на изложение Nokia World тази година.

Nokia сменя и други неща свързани с изложението. Вместо всичко да бъде концентрирано в няколко дни, нещата ще бъдат разделени на мини изложения. На 5 и 6 септември пропуска ще бъде само с покана, като такава ще получат  търговските представители и мобилни оператори, с които си партнира Nokia.

В тази връзка ще е интересно дали някой ще поиска по-подробно обяснение на изложението защо Nokia спира изтеглянето на Skype от Windows Phone Marketplace за притежателите на Lumia 610. На финландците им трябваше близо месец, за да решат, че програмата за Windows Phone 7 не е подходяща за мобилен телефон с 256 MB памет. Съмнения за това се появиха непосредствено след като от Nokia съобщиха, че всички програми за Windows Phone ще работят без проблеми и при евтините GSM телефони втора употреба от серията.

В официално изявление Nokia съобщават, че за тях е от голямо значение устройствата и услугите им да са на перфектно ниво, задоволявайки изискванията на хората. В случая мобилния телефон Lumia 610 не отговаря на минимума от 512 MB памет за Skype. С това единственият възможен изход е Skype да направят нова програма за Windows Phone, която да се справя с по слабите характеристики на евтините Мобилни телефони Nokia.

Програмата разбира се остава достъпна за притежателите на останалите Windows Phone телефони.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net