автор 

 

Samsung официално представи Galaxy S4

Край на слуховете и спекулациите, той е вече тук. Samsung официално представи Galaxy S4. Мобилния телефон разполага с 5 инча HD Super AMOLED дисплей, който има 441ppi (пиксели за инч). Galaxy S4 поддържа Cat3 4G LTE за всички пазари, които предлагат технологията, инфраред LED предавател, Bluetooth 4.0, 13MP камера и 16-64GB вътрешна памет с възможност за увеличение с добавен microSD слот.

Камерата има възможност да прави снимки и да записва видео както със предната 2MP камера, така и с основната задна камера, едновременно. Освен това, Samsung са добавили филтри, ефекти и различни опции за персонализиране, за да направите снимките или видеото уникални.

Чипсета, който ще използва телефона е или Exynos 5 Octa-Core работещ на честота от 1.6GHz или 1.9GHz четириядрен Qualcomm Snapdragon процесор, в зависимост от региона, в който ще се продава Aндрoид телефона. Мобилния телефон разполага и с 2GB RAM памет, както и се очаква да работи директно с Андроид 4.2.2.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net