Предплатени карти VoIP евтини разговори

Още от създаването си през 2001 г. PlanetPhone е фокусиран върху Low Cost бизнес модела. Стремим се да предложим на клиентите си телефонни услуги, евтини телефонни разговори и VoIP телефония на ниски цени.

Международни разговори с предплатени карти PlanetPhone - тарифиране, валидност и бонуси


voip_phone_card_planetphoneТарифиране - схемата за тарифиране на предплатени карти PlanetPhone, както и на всички други PlanetPhone телефонни услуги е 30/1. Това означава, че минималната продължителност на телефонния разговор е 30 секунди, а след това точността на отчитане е на интервали от 1 секунда.

Валидност - периодът на валидност на всички предплатени карти е: 2 месеца или  6 месеца. Валидността зависи от стойността на картата и от стойността, с която картата е презаредена. Срока на валидност започва да тече от деня, в който бъде проведен първия успешен разговор през картата.

След изтичането на срока на валидност имате допълнителен 3-дневен гратисен период, през който можете да ползвате всички телефонни услуги. Автоматичен оператор ще Ви предупреди, че валидността на картата е изтекла и след 3 дни тя ще бъде блокирана. През това време можете да заредите картата си с нов ваучер, съответно валидността ще се увеличи с нов период. През тези 3 дни имате възможност разбира се да изговорите до край наличността в картата.

След изтичането на гратисния период предплатената карта бива блокирана.

ВАЖНО: След изтичане на срока на валидност на предплатена карта, сумата в картата не се губи. След презареждане с ваучер, цялата наличност се активира и започва да тече нов период на валидност.

стойност на предплатена карта 
  бонус      
валидност на предплатена карта
до 14.99 лв   0% 2 месеца
от 15 до 24.99 лв   0% 6 месеца
от 25 до 49.99 лв   5% 6 месеца
от 50 до 199.99 лв   10% 6 месеца
от 200 до  ... лв   15% 6 месеца

 

Тарифиране от БТК АД * - домашен телефон, стандартен абонаментен план.

Номерът за достъп за използване на предплатените карти за евтини телефонни разговори с чужбина е: (02) 4 111 000. Обаждането към номера се тарифира като разговор към “друг фиксиран оператор” на следните цени:

  • 0.000 лв./мин (с вкл. ДДС) в часовете на “слаб трафик” (22-08ч, събота, неделя и официални празници).
  • 0.018 лв./мин (с вкл. ДДС) в часовете на “натоварен трафик” (08 - 22ч).
  • 0.132 лв (с вкл. ДДС ) стандартна “такса свързване”, която се заплаща еднократно при успешно свързване.

 

* Ако сте абонат на друг оператор на фиксирани телефонни услуги, проверите каква е цената на телефонния разговор с номер (02) 4111000 според тарифата на доставчика за разговори до друг фиксиран оператор.

Спестете разходите към телефонния Ви оператор с безплатната телефонна услуга CallBack.

предплатени карти телефонна услуга CallBack

Активирайте на картата си безплатната услуга CallBack, през интернет или се свържете с нас и ние ще я активираме веднага. Услугата работи по следния начин:

- позвънете на номер (02) 4 111 000 и затворете, ние ще върнем обаждането;
- автоматичен оператор ще Ви уведоми колко е наличността в картата Ви;
- говорите евтино с номера, с който желаете.
Вие спестявате, PlanetPhone поема за своя сметка разходите и плаща продължителността на телефонния разговор на доставчика Ви.
 

Допълнителни телефонни услуги:

  • "Разпознаване без въвеждане на PIN код"
    Чрез тази услуга спестявате въвеждането на PIN код при използване на картата за евтини разговори с чужбина и България. Услугата се предоставя безплатно. След активиране на услугата, системата на PlanetPhone автоматично ще Ви разпознава.
  • "Домашен телефон - без абонамент през Интернет" - всички клиенти с предплатени карти PlanetPhone получават (при поискване) безплатен софийски телефонен номер от PlanetPhone. По този начин получавате напълно функционален домашен телефон, който може да използвате през Интернет за входящи позвънявания и за евтини разговори с чужбина и България. По този начин не плащате никакви допълнителни такси и суми на стария Ви телефонен доставчик. Свържете се с нас и получете домашен телефон без абонамент от PlanetPhone още днес.

Натиснете тук за подробни инструкции относно употребата на предплатени карти за евтини международни разговори.


Безплатна разпечатка и баланс на VoIP предплатени карти за международни разговори 

PlanetPhone предлага онлайн безплатна детайлна разпечатка на Вашата сметката за телефон  в реално време.

Нужно е да въведете Вашите акаунт номер (първите шест цифри на ПИН кода) и парола (вторите шест цифри на ПИН кода на картата). След това можете да зададете период, за който да бъде изведена детайлна разпечатка.

За достъп до услугата използвайте меню сметка за телефон. От там може да презаредите Вашата предплатена карта с ваучер или да активирате / деактивирате телефонни услуги, като например безплатната телефонна услуга CallBack.

 

Всички PlanetPhone предплатената карта може да ползвате по различни начини:

domashen_telefon_voip_snom

през всеки телефонен апарат и VoIP адаптер. VoIP адаптера е устройство, чрез което всеки стационарен телефон може да пренасочва разговорите през Интернет. Ако не разполагате с такъв, лесно можете да закупите от нас един от следните модели VoIP адаптери или VoIP телефонни рутери на атрактивно ниски цени:

voip_pap2_connect_96
domashen_telefon_voip_female_laptop_79

през компютър и ИНТЕРНЕТ телефон XLite. Подробни инструкции може да намерите тук: Xlite VoIP телефон.

domashen telefon XLite voip

 

domashen_telefon_windows_mobile_voip_sip_72 през мобилен телефон Nokia, Windows Mobile (Windows Phone), iPhone или Android.
Инструкциите за използване на вградената VoIP функционалност може да намерите за Nokia VoIP тук, за Windows Phone VoIP тук, за Android VoIP тук, за iPhone VoIP тук
android_voip_Nexus-One_small


Покупката на нови PlanetPhone предплатени карти и презареждането им (добавяне на депозит) може да бъде направено по няколко начина:
internet-voip-telefonen-nomer-sofiaВсе още не сте клиент на PlanetPhone? Няма проблем, свържете се с нас и получавате домашен телефон през Интернет или предплатена карта за евтини международни разговори.

 

Вие вече сте клиент на PlanetPhone, но все още не сте взели VoIP телефон от PlanetPhone? Няма проблем, свържете се с нас и получете своя стационарен телефон през ИНТЕРНЕТ още днес.

 

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net