PlanetPhone телефонни услуги

От създаването си през август 2001 г. PlanetPhone предлага на клиентите си телефонни услуги единствено на предплатен принцип: домашен телефон (ИНТЕРНЕТ телефон) и предплатени карти за международни разговори. Като клиент на PlanetPhone ползвате телефонни услуги без да се обвързвате с договор, не плащате такса свързване, спестявате се и месечния абонамент.

Пренесете номера си към PlanetPhone и получавате домашен телефон (Интернет телефон) на предплатен принцип, без месечни такси, договори и излишни разходи.

Домашен телефон през Интернет без такси, договор и абонамент!

Регистрация на домашен телефон получавате безплатен номер от номерационния план на PlanetPhone. Процеса е онлайн базиран и отнема не повече от минута. За регистрация натиснете тук: регистрация на номер.

Пренесете номера си към PlanetPhone! Запазвате номера на домашния си телефон и спестявате плащането на такси за абонамент. За повече информация натиснете тук: преносимост на номерата.

Защо стационарен телефон от PlanetPhone? Ползвате домашен телефон на предплатен принцип. Не подписвате договор за стационарен телефон. Провеждате евтини международни разговори, както и много изгодни телефонни разговори с мобилни и стационарни телефони в България. Връзката с Вашия домашен телефон ви става през Интернет.

прочети още ...

Процедура за преносимост на номера от друг фиксиран телефонен оператор към PlanetPhone:

в офис на PlanetPhone подайте заявление за пренасяне на номера Ви към мрежата на PlanetPhone. заявлението за пренасяне на номера се подава лично или чрез надлежно упълномощен представител. до 2 работни ще бъде извършено пренасянето на заявените номер/а за преносимост. прочети още ...

Стационарен телефон без договор и абонамент!

Регистрация на стационарен телефон: получавате стационарен телефон с безплатен номер от номерационния план на PlanetPhone. За регистриране натиснете тук: "РЕГИСТРАЦИЯ НА НОМЕР". Процеса на регистрация на стационарен телефон е онлайн базиран и отнема около 1 минута.

Преносимост на номера на стационарен телефон: запазвате номера си и спестявате плащането на месечен абонамент. За повече информация вижте тук: ПРЕНОСИМОСТ НА НОМЕРА.

Предимства на стационарния телефон от PlanetPhone: стационарен телефон на предплатен принцип. Не подписвате договор за служебен или домашен телефон . Провеждате евтини международни разговори и много изгодни телефонни разговори с мобилни и стационарни телефони в България. Връзката с Вашия стационарен телефон е изцяло през Интернет.

прочети още ...

Евтини разговори с България и чужбина на предплатен принцип.

Може да използвате услугата PlanetPhone NEW през всеки стационарен или мобилен телефон.

Може напълно да спестите излишните разходи към Вашия мобилен или стационарен доставчик като използвате услугата PlanetPhone NEW директно през Интернет с помоща на:

 - VoIP адаптер или VoIP рутер;

 - през обикновен компютър със слушалки и микрофон;

 - директно през всеки смартфон Android, iPhone, Windows Phone и др.

Пренесете номера си към PlanetPhone! Запазвате номера на домашния си телефон и спестявате плащането на такси за абонамент. За повече информация натиснете тук: преносимост на номерата.

прочети още ...

Стационарен телефон през Интернет от PlanetPhone - проверка на гласова поща

Клиентите на услугите домашен телефон / стационарен телефон или Интернет телефон от PlanetPhone имат възможността за прослушване на своята гласова поща (Voicemail) посредством набиране на номер 024110700.

За целта от меню "Проверка на сметка", всеки клиент след влизане в системата с въвеждане на абонатен номер и парола може да активира и деактивира услугата Гласова пощa.

Посредством въвеждането на абонатен номер и парола. Тази информация може да намерите в имейла получен след регистрацията на вашият стационарен телефон.

прочети още ...

Наемете стационарен номер от 62 страни и го използвайте през Интернет от всяка точка на света.

Изградете виртуален офис на своя бизнес в 62 страни и го управлявайте изцяло през Интернет.

Получете входящ стационарен номер от 62 страни и така вашите клиенти, приятели и роднини ще могат да ви се обаждат на локален за тях номер на много ниска цена.

PlanetPhone предлага възможността да закупите телефонна централа PlanetBOX конфигурирана да обслужва разговорите във Вашия кол център към стационарни телефонни номера от 62 страни по света.

IP телефонна централа PlanetBOX е настроена индивидуално според Вашите специфични нужди и е перфектно решение за работа в малки и големи кол центрове.

прочети още ...

БГ номер е нова услуга на PlanetPhone, която дава възможност на хора извън България да поддържат връзка със своите роднини, приятели или клиенти.

Какво представлява услугата БГ номер? Когато някой ви търси на предоставеният от PlanetPhone БГ номер или на вашият български мобилен номер, автоматично от този БГ номер се набира зададеният от вас стационарен или мобилен номер в чужбина. По този начин, обаждащия се не заплаща за провеждане на международен разговор, а плаща разговор до стационарен номер в София или български мобилен номер. Самото набиране към номера в чужбина се осъществява от предоставения на клиента БГ номер. Набирането към номера в чужбина се заплаща от притежателя на БГ номер, като сумата за разговора до номера в чужбина се приспада от наличния предплатен депозит за разговори, който клиента има по своя БГ номер.

прочети още ...

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net