автор  Я. Христов

Андроид таблет с 9.7" дисплей и Андроид 4.0 ICS: Lenovo IdeaTab S2109.

 

Компанията Lenovo, която предимно се подвизава на пазара за лабтопи, систематично гледа да разширява портфолиото си от Андроид таблети, като в него вече присъстват за различните им потребители съответно продукти от различни категории.

Най-новото предложение на Lenovo за Андроид таблет е модела Lenovo IdeaTab S2109, който разполага с 9.7" IPS дисплей с резолюция 1024 x 768 пиксела и съотношение 4:3, като любопитното тук е, че характеристиките на дисплея са идентични с тези на iPad 2. Корпуса на самия таблет е в т.нар. дизайн "unibody" и е с дебелина от само 8,9 мм. Очакванията са бъдещият Lenovo Android таблет да бъде с новaта операционна система на Google Android 4.0 ICS.

В таблета също така са поставени 4 високоговорителя за постигането на мощен съраунд звук, micro USB, micro HDMI изход и слот за разширителна карта с памет micro SD. Разполага с ARM чип TI OMAP и включва 1 GB RAM памет, разполага с безжична връзка чрез Wi-Fi, Bluetooth и GPS. Андроид таблета има още 1.3 МР предна камера и батерия, която издържа до 10 часа автономна работа.

Това е информацията, която е ясна засега, като остава да изчакаме, за да разберем какъв процесор ще използват в Андроид таблета, кога ще започнат продажбите му и най-важното, на каква цена.

 

Android tablet Lenovo IdeaTab S2109

виж на цял екран

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net