автор 

Nokia Oro златният мобилен телефон с Symbian^3 Anna

nokia-oroПреди няколко дни Nokia представи новата си премиера на един изключителен и бляскав мобилен телефон наречен Nokia Oro.  Представеният Symbian^3 смартфон ще се предлага с избор за неговия външен дизайн от изискани материали, включително и 18-каратово злато покритие, сапфирен кристален екран и кожен заден капак.

 Това е втората публична поява на Nokia Oro, след като изтече информация за него преди няколко седмици .  Смартфонът ще стартира с актуализацията Anna на операционната система Symbian^3 и ще предлага добър набор от възможности за свързване - MicroUSB, Bluetooth, Wi-Fi, GPS и 3G с HSDPA. Има и 3.5 " AMOLED екран с ClearBlack nHD резолюция на борда.

   

 Nokia Oro

Дизайна на Nokia Oro е точно копие на масовия модел на пазара Nokia C7, но от Nokia са убедени, че няма да се бърка с по-стария си братовчед. От компанията твърдят, че качеството на изработката е подобрена и използваните материали са просто крещящо скъпи.

18-каратово златно покритие, използвано за рамката около предния панел, бутоните  и частта около обектива на камерата са направени устойчиви на надраскване, така че няма да загуби от блясъка си във времето. Висококачествена шотландска кожа се използва за останалата част на задния панел, докато бутоните са покрити с истински сапфирени кристали, които се казва, че са 8 пъти по-здрави от стъклените.


виж на цял екран

 

Ако мислите, че пълнофункционалния смартфон Nokia Oro отговаря на високите ви стандарти и социален статус, ще можете да се сдобиете с него през третото тримесечие на тази година. Nokia Oro с Symbian^3 Anna ще се появи на пазара първо в магазините в Европа, Китай и Близкия изток, а който ще си позволи да си купи този мобилен телефон, ще трябва да извади от джоба си повече от € 800, като тази цена е приблизителна преди облагането и с данъци и такси.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net