автор 

Видео превю на Nokia X7-00 с Symbian^3 Anna

Symbian Anna ... Дочакахме я за вас!  и сега тя най-накрая е тук.

symbian3-annaSymbian Anna е кодовото име на най-новата актуализация на операционната система за вашия мобилен телефон Nokia или друг - Symbian^3 PR 2.0, което е доста умен ход на Nokia да се обърне и да подобри системата си за именуване на техните версии на софтуера.

Symbian Anna ще е достъпна за новите мобилни телефони Nokia X7-00 и Nokia E6-00, която носи нови преживявания с подобрения на някои Nokia програми.

И така, какво е новото в Symbian Anna?

  • Подобрение на визуалния изглед, от иконите заменени вече с уиджети (widgets)
  • Много по-добър уеб браузър, който сега е по-бърз и надежден, който ще даде на потребителите си съвсем ново изживяване, докато браузват в интернет
  • Подобрена пишеща система, сега с QWERTY клавиатура в портретен режим на работа и интеграция на Swype в потребитеския интерфес
  • Подобряване на услугите, приложения и други програми за Nokia, като Ovi Maps
  • И още!

Сигурно всеки ще се запита, кога ли Symbian Anna ще е достъпен за Nokia N8, E7, C7 и C6-01?
От Nokia все още не споменават точната дата на излизане на Symbian^3 актуализацията Anna за тези четири смартфона, но се очаква, че ще бъде през втората половина на тази година.

Ще удари ли Symbian Anna мобилните телефони с предишната най-сполучлива мобилна операционна система Symbian S60?
За съжаление може би не, защото версията за устройствата с Symbian S60 е много различна от тази на Symbian^3, така че няма да виждате едно и също в бъдещите им актуализации. Но разбира се не губете надежда "Защото на Nokia винаги може да се разчита, когато става въпрос за актуализиране на софтуер." Така че съм сигурен, че ще има доста подобрения на бъдещите версии идващи за Nokia телефоните.

Предагаме ви клип на новия Symbian^3 Anna тестван на Nokia X7-00, с което да се убедите във новите възможности, подорения и функции на новата актуализация на операционната система за Nokia телефони.

виж на цял екран


оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net