автор  Я. Христов

Official UEFA EURO 2012 app за мобилни телефони с операционна система Android, чрез която можете да следите информация за резултати и коментари в реално време за футболните мачове на започващото след около месец Европейско първенство по футбол в Полша и Украйна.

На 8 Юни започва 14-тото издание на Европейско първенство по футбол, което ще продължи до 1 Юли, когато най-добрите два отбора на стария континент ще премерят футболни сили за трофея на Европа.

До първия съдийски сигнал на мача на откриването във Варшава остава малко повече от месец и макар, че Българският национален отбор за пореден път няма да вземе участие в него, се очаква много български фенове да проследят с огромен интерес срещите в Полша и Украйна.

Ако имате мобилен телефон или Андроид таблет и искате в реално време, всяка минута да сте в час със ставащото на терена, можете да го направите с помощта на Андроид приложението Official UEFA EURO 2012 app, което можете да изтеглите напълно безплатно от Google Play.

В сайта на УЕФА не открихме информация за официалното потвърждение на Андроид приложението, но се предполага, че трите варианта, които са налични в Google Play са официалните версии на тази . Не се учудвайте, че има три налични варианта на Андроид приложението Official UEFA EURO 2012 app, които са съответно за Андроид телефони и таблети, като една част от тях са спонсорирани от Orange и не са достъпни за потребителите в България.

Ако се вгледаме в постнатите скрийнове в Google Play самото трябва да дава достъп до новини за спортните събития, резултатите от мачовете в реално време, известия при промяна в резултата, снимки, класиране и други. Единственото, което не е безплатно е опцията за достъп до видеорезюмета на мачовете.

В момента от прочетените коментари за приложението Official UEFA EURO 2012 app може да заключим, че голям брой потребители се оплакват, че приложението много бързо изразходва батерията на техните мобилни телефони в background режим.

 

Android приложение Official UEFA EURO 2012 app

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net