автор 

Plants vs Zombies за Windows Phone 7

plants-vs-zombies-wp7Windows Phone 7 привлича доста бавно големите имена в разработването на програми за маркета си, но постепенно течението се усилва. Evernote наскоро представиха Windows Phone 7 приложението си, а изключително популярния мултипротоколен чат клиент IM+ вече е в бета тестове. И докато големите програми за мобилни телефони все още си пробиват път в света на мобилната платформа на Майкрософт, то игрите са друга история. Има много топ заглавия, от които да се избира, а вече има още едно: Plants vs. Zombies.

Plants vs. Zombies бързо се превърна в хит след дебюта си през февруари 2010 година за iPhone (последван и от HD версия за iPad през май месец) и продължава да е изключително популярна. Собствениците на Nintendo DS са следващите, които ще получат версия за малък екран на борбата срещу зомбита, а Android потребителите вкусиха от нея още през май месец със стартирането на Amazon магазина за .

Сега е ред и на Windows Phone 7 потребителите. Просто отидете в Marketplace и влезте в секцията за игри, където ще намерите пристрастяващата защитна стратегия на PopCap, на не толкова привлекателната цена от 4.99$ (2 долара повече от iOS версията!). Както и за предишните версии за други платформи ще намерите много опции в Plants vs. Zombies за Windows Phone 7: 50 нива за битки, арсенал от 49 растения за отключване, повече от две дузини уникални зомбита за избиване, както и  четири различни режими на игра (включително пъзел режим и цяла тумба мини-игри). Достъпни са и 15 постижения за събиране в играта, като не забравяйте да събирате и монетите - с тях може да поръчвате допълнителни сили, както и Синки Охлюва, заспал мъник, който събира автоматично допълнителните монети щом се появят.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net