автор 

 

Voipium е първото VoIP приложение за Symbian^3 и Nokia N8

 

Vopium ще стартира пускането на VoIP приложение за наскоро промотираният нов модел на Nokia N8 и смартфоните работещи под Symbian^3 чрез свързване с интернет чрез 3G или WiFi.

От компанията се гордеят много, защото те са първите, които издават VoIP приложение за мобилни устройства работещи под Symbian^3.

Vopium по този начин става първото приложение, което дава възможност на собствениците на мобилни устройства с Symbian^3 да правят безплатни разговори към целия свят през WiFi и 3G мрежите с други потребители на Vopium, Skype или Google Talk   

Vopium също така позволява на потребителите да изпращат SMS-и, текстови мигновенни съобщения, достъп до социалните мрежи Facebook и Twitter, както поддръжка на Skype, Windows Live Messenger, Google Talk, AIM, Yahoo и ICQ.  Потребителите могат също да използват Vopium за архивиране на мобилните си контакти.

Трябва да отбележим, че потребителите, които до сега не са ползвали Vopium при нова регистрация от компанията ви дават петнадесет минути за международни разговори и петнадесет SMS-а безплатно, за да тествате услугата.

 

Предоставената информация е налична благодарение на колегите от aplicaciones-nokia.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net