автор 


Хората харесват Windows Phone 7 повече от Андроид

20110718changewave-300x166Хората използващи телефони с Windows Phone 7 са по-доволни от операционната си система от потребителите на Андроид, според ново изследване. Но не са по-доволни от iPhone потребителите. Според ChangeWave Research 57% от използващите Windows Phone 7 са "много доволни" от мобилните си телефони. Андроид има рейтинг от 50% удовлетвореност, а iPhone не случайно определян като на-добрия смартфон е далеч напред с 70% удовлетвореност.
В същото време потребителите не са особено доволни от Windows Mobile, операционната система, която предхождаше Windows Phone 7 - само 14% от използващите я са "много доволни" от нея според ChangeWave.

"Дори и така, по-големия рейтинг на Windows Phone 7 тепърва ще трябва да помогне за постоянното покачване на потребителите предпочитащи Майкрософт." съобщават от ChangeWave.

Графиката от ChangeWave показва комбинираните рейтинги на удовлетвореност от Windows Phone 7 и Windows Mobile - общо 27%. Наистина от Майкрософт не са обсъждали продажбите на Windows Phone  от декември миналата година насам - 1.5 милиона доставени мобилни телефона - и Главният изпълнителен директор Стив Балмър наскоро сподели, че продажбите на Windows Phone 7 са все още "много малки". Според данни изнесени миналия месец мобилната ос на Майкрософт има само 1% пазарен дял в САЩ.

 

През януари на Consumer Electronics Show в Лас Вегас, Балмър каза, че повечето хора с които е говорил харесват Windows Phone 7 веднъж след като го опитат. Липсата на видимост в магазините за продажба на мобилни телефони може да е причината за ниските продажби. "Хората трябва да го виждат", казва Балмър. "Мислим, че хората трябва да видят телефона и след това ще се влюбят в него".

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net